Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l’Arboç realitzarà un nou curs per a l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments
Notícia

L´Ajuntament de l’Arboç realitzarà un nou curs per a l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments

l'Arboç 
Es realitzarà el dia 21 de setembre de 16h a 20h i està reservat a arbocencs i arbocenques majors de 18 anys en situació d’atur.

L’Arboç, 31 d’agost de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç durà a terme una nova formació en Manipulació d’aliments, serveis de menjar preparat i venda de matèries primeres, adreçat a persones empadronades a l’Arboç, majors de 18 anys i en situació actual d’atur. La documentació necessària per apuntar-se és: el DNI, el full conforme s’està a l’atur i un volant d’empadronament a la vila.

Aquesta formació es durà a terme el 21 de setembre de 2021 de 16:00h a 20:00h a l’Auditori Municipal del Carrer Major, núm. 37. L’objectiu és el de preparar els participants en la manipulació d’aliments, serveis de menjar preparat i la venda de matèries primeres en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

Aquest curs està limitat a un total de 15 participants. Tots els interessats en apuntar-se o sol·licitar informació, cal que truquin al 977.16.71.79, per a sol·licitar cita prèvia i aportar la documentació necessària al SOM (Servei d’Ocupació Municipal). Actuació subvencionada íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç.