Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner aquest mes de setembre
Notícia

L´Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner aquest mes de setembre

l'Arboç 
Dirigit a persones empadronades a l’Arboç, majors de 18 anys i que prioritàriament estiguin a l’atur.

L’Arboç, 3 de setembre de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç a través del Servei d’Ocupació Municipal informa de la realització d’un nou curs de carretoner aquest mes de setembre i octubre amb inici el dia 27/9 i finalització el dia 1/10. Els dies 27, 28, 29 i 30 es farà la formació teòrica amb un total de 20h. L’horari serà de 9:00h a 14:00h i es durà a terme a l’Auditori Municipal del C/ Major, 37. El darrer dia del curs, l’1/10 es realitzaràn les 8 hores de pràctiques i l’horari serà de 7:00h a 15:00h a la Brigada Municipal, al Carrer Salvador Espriu S/N.

La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils traspalet elèctric, radiofreqüència i Picking i té 28 hores de duració total.

Aquest curs va dirigit a persones empadronades a l’Arboç, majors de 18 anys i que prioritàriament estiguin a l’atur. Tindrà una capacitat per a 15 persones, i després de l’alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s’assignaran per rigurós ordre d’inscripció.

Tothom que hi estigui interessat ha d’inscriure’s presencialment a l’Oficina d’Ocupació de l’Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI, el full d’inscripció a l’atur i el volant d’empadronament. Aquest curs és gratuït i està subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç.