Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç farà un Concurs de Fotografia d´Instagram de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego
Notícia

L´Arboç farà un Concurs de Fotografia d´Instagram de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego

l'Arboç 
Per participar cal penjar 3 fotografies a Instagram, de les quals 2 han de ser fetes en aparadors de comerços arbocencs amb els hashtags: #playmobillarboç #legolarboç #lenramada

14 d’octubre de 2021. A partir d’avui dijous 14 d’octubre molts comerços arbocencs i alguns edificis públics mostraran en les seus aparadors figures gegants de Playmobil o diorames de Lego com a col·laboració promocional amb la primera edició de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego de l’Arboç.

Esplay.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç convoca el Concurs de Fotografia d’Instagram de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego. Participar-hi és molt fàcil; només cal que penjeu les vostres fotografies i les etiqueteu amb les següents etiquetes: #playmobillarboç #legolarboç #lenramada. S’ha de participar amb un mínim de 3 fotografies, de les quals 2 han de ser fetes en aparadors de comerços arbocencs.

Tots els participants del concurs que vagin a la Mostra de Col·leccionisme, al poliesportiu municipal, rebran un regal i se’ls pendran les dades de contacte per entrar en el sorteig de lots de productes Playmobil, Lego i Cavall Fort

Aprofiteu, participeu i cerqueu tots els playmobil i diorames que tenim a la nostra vila!!! Aquest concurs és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local durant la Mostra i els dies previs. Per això s’han repartit 25 figures gegants entre diferents comerços que ho van sol.licitar.

Document adjunt: Bases del Concurs d’Instagram de la Mostra Playmobil Lego (PDF)