Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Comunicat control fitosanitari 25 d’octubre a l’Arboç.
Notícia

Comunicat control fitosanitari 25 d’octubre a l’Arboç.

l'Arboç 
L’Arboç, 18 d’octubre de 2021. Es comunica a tots els veïns i veïnes que el proper 25 d’octubre de les 7:00h fins a les 15:00h es realitzarà el control fitosanitari de la processionària als pins i del morrut a les palmeres de la vila, pel control d’insectes. El tractament es realitzarà amb canó d’aigua.

Concretament, de 10:00h a 15:00h es farà el control de la processionària dels pins a les zones de l’IES l’Arboç, el Barri de la Cristalera, les Casetes de Puigmoltó i Corrals. El producte que s’utilitzarà és: SADITRINA ULV Micro amb el número de registre per a JED: 18.554.

A més, també es farà el control fitosanitari del morrut a les palmeres de la vila a partir de les 7:30h i fins a les 15:00h del mateix 25 d’octubre afectant les zones del Parc de Santa Llúcia, Barri de la Cristalera, Pl. Constitució, Can Freixas i l’Ermita. S’utilitzarà el producte Acetamiprid amb número de registre: 23.377.

Informem també que durant les hores que es realitzi el tractament hi poden haver restriccions de pas a les zones d’actuació.

Disculpeu les molèsties.