Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Tot a punt per arrencar aquesta tarda la VIII Mostra de l´Enramada amb la novetat de la 1a Mostra de Col.leccionisme Playmobil i Lego
Notícia

Tot a punt per arrencar aquesta tarda la VIII Mostra de l´Enramada amb la novetat de la 1a Mostra de Col.leccionisme Playmobil i Lego

l'Arboç 
Durant 3 dies l’Arboç esdevindrà el centre enogastronòmic del Penedès amb moltes activitats dedicades a la coca enramada.

L’Arboç, 22 d’octubre de 2021. Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès serà l’encarregat d’inaugurar la VIII edició de la Mostra de l’Enramada de l’Arboç. L’acte d’inauguració tindrà lloc a l’escenari de l’Enramada aquesta tarda a les 8 del vespre. Un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons ens cuinarà una proposta anomenada “abans i després de la coca enramada”. L’endemà, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l’any 2014, ens farà una proposta de coca enramada experimental a les 13:15h. Després, el mateix dissabte a la tarda a les 19h, Aníbal Bonino i Lluís Montes ens proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous. Dissabte i diumenge també es faran tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc.

Cal destacar també la caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí pels amants del senderisme i la natura. I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes.

1a Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego.

La VIII Mostra de l’Enramada compartirà espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800m2 d’exposició, més de 10 diorames gegants i en total, més de 20.000 peces. Durant tot el cap de setmana, hi haurà un espai de Ludoteca, un Taller de pintura, Inflables i concursos entre els visitants.

Es podrà visitar el Divendres 22 de 18 a 23 h, Dissabte 23 d’11 a 23 h i Diumenge 24 d’11 a 19 h. Per accedir a la Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego caldrà pagar 1€ i automàticament s’entrarà en el sorteig d’un Playmobil. A més, tots els nens que ho desitgin podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d’1€ per accedir al recinte de la Mostra Col.leccionista Playmobil Lego.

L’Enramada de l’Arboç és una mostra enogastronòmica concebuda i organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Aquí teniu a la vostra disposició els programes de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego i de la la VIII Mostra de l’Enramada, que es celebrarà a l'Arboç els dies 22, 23 i 24 d’octubre.

Playmobil i Lego (PDF)

Enramada 1 de 2 (PDF)

[R] (JPG)

Enramada 2 de 2 (PDF)