Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç i la Fundació La Caixa renoven el conveni d’ajuts d´urgència social
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç i la Fundació La Caixa renoven el conveni d’ajuts d´urgència social

l'Arboç 
Aquests ajuts representen un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de l’Arboç.

L’Arboç, 29 de novembre de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç i Caixabank van signar el passat dimecres 17 de novembre un conveni de col.laboració segons el qual, la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank fa una aportació de 3.000€ als Serveis Socials Bàsics de l’Arboç per a pal·liar situacions de necessitat a les famílies de la Vila. Algunes necessitats incloses son: ajuts als llibres de text per a famílies desfavorides, ajuts per a sufragar les despeses de subministres bàsics (aigua, llum i gas) per a famílies que no disposen de recursos suficients per afrontar-les, ajuts al banc d’aliments, o al Centre Obert.

La finalitat d’aquests ajuts és l’atenció i pal.liament de determinades situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques, en què es poden trobar les famílies que no disposen de recursos econòmics suficients per afrontar-les i no estan en condicions d’aconseguir-los o rebre’ls d’altres fonts.

Des de l’Ajuntament es destaca que aquest conveni que s’ha renovat amb la Fundació la Caixa representa un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de la nostra vila.