Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç inaugurarà la remodelació de l´Escola de Puntaires durant la Fira de Santa Llúcia
Notícia

L´Arboç inaugurarà la remodelació de l´Escola de Puntaires durant la Fira de Santa Llúcia

l'Arboç 
És l’Escola de Puntaires més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol i aquest any celebra el seu 80è aniversari

La inauguració tindrà lloc el divendres 10 de desembre a les 19.15 h en el marc dels actes de la Fira de Santa Llúcia

L’Arboç, 1 de desembre de 2021

El proper divendres 10 de desembre de 2021 a les 19.15 h, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració de les obres de remodelació del local de l’Escola de Puntaires de l’Arboç. L’Ajuntament de l’Arboç, aprofitant la parada de l’activitat forçada per la pandèmia de la Covid-19, i amb l’horitzó del 80è aniversari, va iniciar el projecte de renovació i millora de l’Escola de Puntaires finalitzat recentment.

Aquest nou curs 2021-2022, les alumnes de l’Escola poden gaudir d’un local renovat, accessible i climatitzat, amb totes les comoditats per a l’aprenentatge de les tècniques de la punta arbocenca.

L’acte comptarà amb la presència, entre d’altres autoritats, de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Sr. Noemí Llauradó, de l’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, de la presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires, Sra. Rosa M. Provencio, la regidora de Cultura Sònia Magrané i altres regidors i regidores del Consistori arbocenc i també amb els directors dels museus de puntes al coixí de l’Arboç i d’Arenys de Mar, Sr. Sergi Sedó i Sra. Neus Ribas, respectivament.

L’Escola de Puntaires de l’Arboç va començar la seva singladura l’any 1941, i des de sempre ha estat una institució respectada i estimada per tothom. De fet, la de l’Arboç és l’Escola de Puntaires més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol. Amb els seus 80 anys d’història conserva una gran vitalitat i és reconeguda per la qualitat de l’ensenyament que s’hi imparteix en les tècniques de Punta Arbocenca.

Les obres de renovació i millora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç han estat impulsades i executades per l’Ajuntament de l’Arboç amb el cofinançament de la Diputació de Tarragona.