Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç repartirà 65.000€ en arbocetes en la segona edició de la campanya ´´L´Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal´´
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç repartirà 65.000€ en arbocetes en la segona edició de la campanya ´´L´Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal´´

l'Arboç 
Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20€ i fins a un màxim de 50€ en “ARBOCETES” per gastar mentre duri la campanya en els comerços participants.

Dijous 9 de desembre de 2021.

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa en els propers dies una nova edició de la campanya comercial “L’Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal” amb l’objectiu d’incentivar la reactivació del petit comerç, els serveis i l'hostaleria local. Després de l’èxit de la campanya que es va dur a terme l’any passat, i que es va ampliar durant dos mesos més, des de la Regidoria de Promoció econòmica s’estima que aquesta campanya tindrà un impacte positiu de més de 100.000€ pel comerç local.

Aquesta serà la segona edició de la campanya de dinamització comercial per ajudar d’una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins el 7 de febrer de 2022. Amb aquest objectiu l’Ajuntament entregarà 65.000€ en “ARBOCETES”, la moneda local que va crear l’Ajuntament, a les famílies del municipi que podran gastar durant el temps que duri la campanya, del dilluns 20 de desembre al 7 de febrer, en els comerços que hi participin. L’Ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en “ARBOCETES” per valor de 20€ a 50€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres.

En aquesta edició, hi hauran 4 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica, Comerç al detall i Restauració. Aquest any, s’incorpora la nova categoria Restauració que inclou bars i restaurants de la vila.

Per aconseguir les “ARBOCETES”, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport a partir del dijous 16 de desembre, presencialment, a la Casa de Cultura i al Poliesportiu, segons el carrer on s’estigui empadronat. Properament informarem dels llocs i horaris de recollida. També es poden sol.licitar per Internet a través del web municipal: www.arbocenc.org i es rebran per correu electrònic.

Per la seva banda, els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten “ARBOCETES” d’una de les 4 tipologies. A la web arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es poden gastar les arbocetes. És important recordar que el fet de participar en aquesta campanya no suposa cap cost econòmic pel comerç. L’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.