Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Molt bon ambient amb molta afluència de visitants a la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç
Notícia

Molt bon ambient amb molta afluència de visitants a la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç

l'Arboç 
L’Arboç, 14 de desembre de 2021. L’Arboç ha tornat a esdevenir, aquest darrer cap de setmana, la capital catalana de la punta al coixí, en una altra concorreguda i nadalenca edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

Enguany, la Fira s’ha pogut celebrar amb certa normalitat, tot i les mesures de prevenció sanitàries, després de la suspensió de l’any 2020. L’acte d’inici de la Fira es va fer coincidir amb la inauguració de les noves instal.lacions reformades de l’Escola de puntaires de l’Arboç en el seu 80è aniversari.

En aquesta edició, la 809, els visitants van respondre i especialment concorregudes van estar les múltiples i variades activitats infantils programades com la xocolatada o els jocs de gran format. Però, com cada nova edició de la Fira, l’acte més destacat va ser la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aquest any va arribar a la seva XXVI edició. El mercat puntaire, amb més de 20 parades especialitzades, i els centenars d’artesanes assistents posicionen la trobada arbocenca com una de les més importants de Catalunya en nombre de participants.

Amb un recinte firal de més de 10.000 metres quadrats i més de 800 anys d’història, la “Fira de Santa Llúcia. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya” és una de les més importants de Catalunya i l’única fira temàtica dedicada al món de la Punta al Coixí dels països de l’arc mediterrani occidental. L’Ajuntament de l’Arboç, com a institució organitzadora de La Fira de Santa Llúcia, vol agrair la seva col·laboració desinteressada a totes les entitats i persones que han col·laborat en l’èxit de la Fira.