Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Els reis Mags d´Orient arribaran a l´Arboç el proper dia 5 a 2/4 de 7 de la tarda
Notícia

Els reis Mags d´Orient arribaran a l´Arboç el proper dia 5 a 2/4 de 7 de la tarda

l'Arboç 
Al migdia, a les 12, els patges i pregoners reials faran la cavalcada d’anunci de l’arribada dels Reis acompanyats dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès.

L’Arboç, 31 de desembre de 2021. Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç el proper dimecres 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda. Segons han informat, faran l’entrada a la nostra vila per la rotonda de l’antic Camp de Futbol municipal i seguiran l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer fins al Carrer Rafael de Casanovas. Continuaran per la Rambla Gener, el Passeig Panxita, enfilaran la Via Augusta fins a la Plaça de Catalunya i allà la cavalcada reial pujarà per l’Avinguda de Sant Jordi fins al Carrer Hospital, Rambla Gener i Carrer Major fins a l’Ajuntament on seran rebuts pels membres del consistori i recolliran la Clau de la Vila.

Abans però, a les 12 del migdia es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials que anunciaran l’arribada dels Reis Mags. La sortida serà des de la Plaça Catalunya, continuarà per l’Avinguda de la Generalitat, Carrer Hortaleza, pujarà per l’Avinguda de Tarragona, Avinguda de Sant Jordi, seguirà pel Carrer Hospital, Rambla Gener i finalment Carrer Major on finalitzarà davant de l’Ajuntament.

Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit.

L’Ajuntament de l’Arboç recorda a tothom la obligatorietat del compliment de les mesures sanitàries vigents, el manteniment de la distància de seguretat, l’ús de mascaretes en tot moment i el respecte de les delimitacions d’espais establertes per evitar aglomeracions. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.