Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç adaptarà la celebració del Carnaval 2022 segons la situació sanitària.
Notícia

L´Arboç adaptarà la celebració del Carnaval 2022 segons la situació sanitària.

l'Arboç 
-Ahir en junta de govern es van aprovar les bases que regulen aquesta celebració tot i que es podran adaptar segons les restriccions sanitaries vigents.

-A partir del dia 1 de febrer s’obre el període d’inscripcions per participar-hi i estarà obert fins el dia 15.

21 de gener de 2022. L’Arboç celebrarà el Carnaval 2022 el diumenge 27 de febrer tal i com ja es va anunciar. Ahir, la junta de govern local va aprovar les bases d’aquesta tradicional celebració que enguany s’haurà d’adaptar a la situació sanitària i les restriccions que en derivin. El període per a fer les inscripcions s’obrirà el proper dia 1 de febrer i fins el dia 15 i hi podran participar fins a un màxim de 27 carrosses i 7 comparses.

Per formalitzar la inscripció de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC), en cas de persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques, segons el que estableix la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú en les administracions públiques.

De moment ja s’ha avançat que, per tal d’adaptar la celebració a la present situació sanitària, es limitarà el nombre de participants en cada carrossa. A més, l’ús de mascareta serà obligatori durant tot el recorregut al no poder garantir la distància de seguretat d’1,5m. També es limitarà la ingesta d’alcohol.

L’Ajuntament l’Arboç recorda que els grups que incompleixin les bases podran ser expulsats de les rues, fet que els comportarà la pèrdua de la subvenció, a més del dret a participar en futures edicions. Així mateix també recorda que la normativa reguladora del carnaval podrà ser modificada en qualsevol moment per complir amb les restriccions sanitàries vigents.

BASES CARNAVAL 2022 (PDF)