Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Benedicció i venda de coques de Sant Antoni el proper dissabte 29 de gener a la Casa de Cultura de l´Arboç.
Notícia

Benedicció i venda de coques de Sant Antoni el proper dissabte 29 de gener a la Casa de Cultura de l´Arboç.

l'Arboç 
Es recomana fer reserva de la coca a la Casa de Cultura fins divendres 28 de gener a les 13h. Cal fer el pagament en el moment de la reserva.

Dijous 27 de gener de 2022. L’Arboç celebrarà el proper dissabte 29 de gener de 2022 la tradicional cerimònia de benedicció i venda de coques de Sant Antoni.

A partir de les onze del matí, començarà la venda de les coques en un únic punt de venda que s’instal·larà a la plaça de la Vila. El preu de les coques serà de 7€ la unitat i 12€ la parella. Com ja és habitual, la recaptació de la venda de les coques anirà destinada al menjador social de l’Arboç. Des de l’Ajuntament es recomana anticipar-se i realitzar la reserva de les coques a la Casa de Cultura fins el divendres 29 de gener a les 13 h. Cal fer el pagament en el moment de fer la reserva.

L’Ajuntament recorda que cal seguir totes les normes establertes per evitar contagis com l’ús obligatori de mascareta, el manteniment de la distància de seguretat i l’ús d’hidroalcohol per mantenir les mans netes. Es demana la responsabilitat de tothom. La venda de coques de Sant Antoni està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques.