Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Cloenda de la tercera edició del FutbolNet l´Arboç amb una sortida al Camp Nou
Noticia

Cloenda de la tercera edició del FutbolNet l´Arboç amb una sortida al Camp Nou

l'Arboç 
40 nens i nenes de l’Arboç han participat d’aquesta edició i han après valors a través de l’esport.

Els 40 nens i nenes arbocencs d’entre 9 i 15 anys que han participat en aquesta tercera edició de l’aula FutbolNet van anar a Barcelona aquest passat dissabte on els nens van poder realitzar el tour Camp Nou visitant el Museu del Barça i les seves instal.lacions. Tot i celebrar la cloenda d’aquesta edició, l’aula finalitzarà el proper 2 de juny quant participaran al torneig de FutbolNet al Vendrell conjuntament amb altres Aules FutbolNet d’altres pobles de la demarcació.

“FutbolNet, qui té valors guanya”, és un projecte impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona conjuntament amb l’Ajuntament. Cada Dilluns i dijous de les 17:25h a les 18:55h a les pistes de futbol de l’Institut de l’Arboç, els 40 nens han gaudit de l’esport amb valors. ´FutbolNet´ és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya, d’èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.

FutbolNet és un projecte esportiu social subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç. Va començar el passat novembre i finalitzarà el proper mes de maig.