Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç disposa d´un servei d´atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere
Noticia

L´Arboç disposa d´un servei d´atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere

l'Arboç 
També disposa d’un servei d’informació i atenció a les dones. Des d’inicis del 2019, l’Arboç disposa d’un servei d’atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere gràcies al conveni signat amb el Consell Comarcal del Baix Penedès.

D’aquesta manera es vol garantir i protegir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI). El SAI està concebut com un servei de proximitat per oferir una atenció de qualitat pel que fa atendre a persones que hagin patit o estiguin en risc de patir una situació de discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

El SAI del Baix Penedès té com a objectius principals visualitzar la realitat del col·lectiu LGBTI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere entre d’altres.

L’Arboç, conjuntament amb els altres pobles de la comarca i el Consell Comarcal també disposa d’un servei d’informació i atenció a les dones (SIAD). Es tracta d'un nou servei públic i gratuït, d'atenció i informació a totes les dones de la comarca del Baix Penedès que resideixen en municipis que no arriben als vint mil habitants. Aquest servei ofereix un conjunt de recursos, perquè puguin gaudir dels seus drets civils i personals en llibertat i sense discriminacions. També ofereix informació, orientació i assessorament en tots aquells àmbits relacionats amb la vida de les dones: laboral, social, personal, familiar, etc., posant èmfasi en la detecció de qualsevol mena de violència, mercès als mecanismes d'informació i derivació a serveis especialitzats.

Teléfon de contacte: 977 157 177 Correu electrònic: igualtat.diversitat@baixpenedes.cat