Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Concert de final de curs de l’escola de música tradicional de l´Arboç
Noticia

Concert de final de curs de l’escola de música tradicional de l´Arboç

l'Arboç 
Els alumnes són els grans protagonistes d’aquest acte que serà el proper diumenge 9 de juny a les 7 de la tarda a la Sala Polivalent.

El proper diumenge 9 de juny a les 7 de la tarda, la Sala Polivalent de la vila, acollirà el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç. Un acte on els alumnes son els protagonistes i poden tocar les peces apreses durant el curs. El repertori amb el qual s’obsequiarà al públic serà molt variat i inclourà peces tradicionals catalanes combinades amb altres de més contemporànies, anglosaxones i de ritmes llatins.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, és una entitat gestionada per l’Ajuntament de l’Arboç que té la seva seu al carrer Nord s/n, en un edifici de nova planta especialment concebut per acollir-la. Tenint en compte que la “Festa Major de l’Arboç i les seves músiques” van ser declarades Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2009, és una prioritat per l’Ajuntament de l’Arboç la conservació i perpetuació del llegat de la música tradicional. És per això que es dediquen molts esforços a la gestió i millora de la qualitat de l’ensenyament de la música tradicional a l’Arboç.

Aviat s’obrirà el termini per a les inscripcions per al curs 19-20. Hom pot obtenir informació general i de les condicions de matriculació per al proper curs a l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç a través del correu electrònic auladesons@auladesons.cat, o bé a l’adreça web http://www.auladesons.cat/prenscripcions