Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • El programa d´actes de la Festa Major de l´Arboç 2019
Noticia

El programa d´actes de la Festa Major de l´Arboç 2019

l'Arboç 
Enguany la portada està dedicada als gegants nous Llúcia i Chabran pel seu 35 aniversari.

Els gegants nous de l’Arboç celebren enguany els seus 35 anys, i a més el Ball dels gegants commemora el desè aniversari de la seva estrena. Per aquest motiu, el programa d’actes de la Festa major 2019 els hi dedica la portada, homenatjant aquestes dues figures que ens acompanyen en totes les nostres festes.

La vila de l'Arboç i tots els arbocencs, amb la nostra Festa Major, catalogada com a Festa Patrimonial d'Interès Nacional, formem part del selecte grup de municipis catalans que podem afirmar amb la veu ben alta que mantenim vives les seves tradicions i el seu folklore.

Des del Consistori hem treballat amb molta il.lusió per oferir un programa ple d'actes per a totes les edats i gustos, on estem segurs que tothom s'hi trobarà còmode. Podeu descarregar el programa en pdf al final d’aquest text o a www.arbocenc.org també el trobareu penjat a la pàgina de l’Ajuntament de l’Arboç a Facebook i Instagram.

Desitgem que gaudiu molt de la Festa amb entusiasme, il.lusió, respecte, i civisme. Des de l’Ajuntament animem els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major de l’Arboç igualitària i segura, amb la responsabilitat de totes i tots.

Molt bona Festa Major!

Programa d'actes FM 2019 (PDF)