Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • 90 alumnes de l´Institut participen en una activitat cultural per conscienciar i educar sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit
Noticia

90 alumnes de l´Institut participen en una activitat cultural per conscienciar i educar sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit

l'Arboç 
A l’acte també hi va participar el regidor de joventut de l’Ajuntament de l’Arboç Miguel Ángel del Río conjuntament amb altres regidors de la comarca i el Conseller comarcal de Joventut Marc Palau.

L’Arboç, 29 de novembre de 2019. Els alumnes de 14 a 18 anys de l’institut de l’Arboç van participar en l’activitat educativa “Canvi de marxa” que es va celebrar al Vendrell. Aquesta és una activitat que té l’objectiu de conscienciar els joves sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

L’activitat consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident, així com de víctimes i familiars.

L’objectiu és que les noves generacions s’eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables.

A l’acte també hi va participar el regidor de joventut de l’Ajuntament de l’Arboç Miguel Ángel del Río conjuntament amb altres regidors de la comarca i el Conseller comarcal de Joventut Marc Palau. Aquesta activitat està impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès, l’oficina Jove Baix Penedès i l’Ajuntament del Vendrell.