Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Emotiu homenatge del poble de la vila de l´Arboç als membres de Protecció Civil en agraïment al servei prestat durant la pandèmia
Noticia

Emotiu homenatge del poble de la vila de l´Arboç als membres de Protecció Civil en agraïment al servei prestat durant la pandèmia

l'Arboç 
A l’acte hi van participar regidors del govern i l’oposició municipal i els alcaldes de l’Arboç, Banyeres del Penedès i Castellet i la Gornal.

L’Arboç 22 de febrer de 2021. L’Arboç va homenatjar aquest dissabte als membres de Protecció Civil pel valuós servei que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia portant medicaments i menjar a les persones i famílies que ho requirien.

L’Acte va comptar amb la presència de gairebé tots els membres del govern i l’oposició municipal a més de l’alcalde Joan sans i els alcaldes de Banyeres del Penedès Amadeu Benach i de Castellet i la Gornal Miquel Delgado.

Durant l’acte es van llegir unes paraules d’agraïment per part de l’alcalde per la gran implicació i professionalitat del grup de Protecció Civil, tot i ser voluntaris, i la valuosa ajuda per lluitar contra la Covid-19 ajudant a les famílies que ho necessitaven de la vila, i també dels pobles del voltant. Seguidament, es va fer entrega d’una medalla d’agraïment a cadascun dels membres, i també, a títol pòstum, a Borja Boga que ens va deixar el passat mes de juny. I tot seguit es va passar un emotiu vídeo de record i homenatge al que va ser president de l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un destacat membre d’aquest col·lectiu a tota la comarca.