Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Propera obertura de la piscina municipal d´estiu de l´Arboç el 25 de juny
Noticia

Propera obertura de la piscina municipal d´estiu de l´Arboç el 25 de juny

l'Arboç 
La temporada s’allargarà fins el dia 4 de setembre. Ja es poden realitzar els abonaments a les oficines de la piscina coberta.

L’Arboç 17 de juny de 2022. L’Ajuntament anuncia la propera obertura de la piscina municipal d’estiu el proper 25 de juny a les 11:00h i fins a les 20:00h. Els operaris estan acabant de posar a punt les instal.lacions. L’horari d’obertura serà d’11h a 20h del 22 de juny fins el 14 d’agost tots els dies, i d’11h a 19:30h del 15 d’agost fins el 4 de setembre ininterrompudament, data en la que finalitzarà la temporada.

Recordem que per fer l’abonament cal passar per les oficines de la piscina coberta al Carrer Hortaleza, 2 amb una fotografia mida carnet, fotocòpia del DNI (si en té) i el certificat d’empadronament a l’Arboç (per gaudir del descompte). Les entrades puntuals d’un dia es podran adquirir al mateix bar de la piscina i, enguany, també es podran comprar entrades puntuals a través de la web d’Inacua. Per més informació podeu trucar al 977 10 9323. L’any passat més de 850 arbocencs i arbocenques es van fer l’abonament de temporada i hi van haver més de 4.300 accessos d’un dia.

Adjuntem la taula de preus dels diferents tipus d’abonaments per a famílies. (Font: Aj. de l’Arboç)

Més informació i preus (PDF)

Més informació i preus (PDF)