Noticies

16 Agost de 2012

L´Ajuntament de l´Arboç realitza una sèrie d´aclariments en relació a les declaracions realitzades pel Ball de DiablesMés informació

14 Agost de 2012

Nota informativa sobre l´horari especial de recollida de les restes de menjar amb motiu de la Festa Major de l´Arboç 2012

Us volem informar que amb motiu de la celebració de la Festa Major de l´Arboç l´horari de recollida de les restes de menjar es modifica.

Més informació

5 Juliol de 2012

La Giralda de l´Arboç acollirà la cloenda de la 8ª edició del cicle "Música als Palaus"

La Giralda de l´Arboç és el lloc escollit per realitzar la clausura de la 8ª edició del cicle "Música als Palaus" que organitza l´Associació pel Foment de la Música Clàssica.

Més informació

4 Juliol de 2012

Èxit de participació de la I Fira Modernista de l´Arboç

La I Fira Modernista de l´Arboç, celebrada els passats 16 i 17 de juny, tanca amb 5.000 visitants, 40 parades tematizades i un cost cero per a l´Ajuntament de la vila

Més informació

26 Juny de 2012

El Servei de Català del Baix Penedès finalitza el curs

El curs 2011-2012, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) -mitjançant el Servei Comarcal de Català ha organitzat els cursos de català per a adults als municipis de Cunit i l´Arboç, i també al mateix Consell Comarcal del Baix Penedès.

Més informació

13 Juny de 2012

L´Ajuntament de l´Arboç amb SOS Richi

La regidoria de Benestar Social de l´Ajuntament de l´Arboç col-labora amb la campanya SOS Richi centralitzant la recollida de taps d´envasos de tot el municipi.

Més informació

11 Juny de 2012

Conferència a l´Arboç el Dia Internacional Sense Fum

En el marc del dia internacional sense fum, celebrat el passat 31 de maig de 2012, la regidoria de Benestar Social i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç va organitzar una conferència a càrrec del PAF (Programa d´Atenció al Fumador) del Centre d´Assistència Primària de l´Arboç

Més informació

7 Juny de 2012

L´Arboç celebra la seva I Fira Modernista

Els propers dies 16 i 17 de juny, l´Arboç celebrarà la seva primera Fira Modernista, ambientada en finals del segle XIX

Més informació

24 Maig de 2012

Xerrada a l´Arboç en el marc del Dia Internacional contra l´Homofòbia

La regidoria de Benestar Social de l´Ajuntament de l´Arboç va organitzar el passat 17 de maig, a l´auditori municipal de l´Arboç, una xerrada per commemorar el dia internacional contra l´homofòbia

Més informació

24 Maig de 2012

L´Arboç acull la I Trobada de Plaques de Cava del municipi

El passat diumenge 20 de maig durant tot el matí va tenir lloc al local Arbosense de l´Arboç la "I Trobada de Plaques de cava"

Més informació

21 Maig de 2012

Inaugurada la 1ª fase de la restauració de les cobertes de l´Església de Sant Julià de l´Arboç

El passat dimecres 16 de maig va tenir lloc a l´Arboç l´acte d´inauguració de la primera fase de la restauració de les cobertes de l´Església de Sant Julià.

Més informació

10 Maig de 2012

L´Arboç acull una xerrada sobre el controvertit tema financer de les participacions preferents

L´exposició va anar a càrrec de les advocades del Servei d´Assessorament Jurídic de l´Ajuntament de l´Arboç i va ser organitzada per la Regidoria de Benestar Social de la vila.

Més informació

10 Maig de 2012

La Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç tanca amb més de 5.500 visitants i la venda de 200 kg de botifarra arbocenca

El passat 5 de maig l´Arboç celebrava la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

Més informació

8 Maig de 2012

L´Associació de la Llar de Jubilats viatja a Esparreguera a veure la famosa representació de La Passió

Una visita en reconeixement al seu recent guardó i màxima distinció que es rep a Catalunya, La Creu de Sant Jordi, concedida el 10 d´Abril de l´any en curs.

Més informació

3 Maig de 2012

Gran triomf de les puntes arbocenques a Arenys de Mar

L´Ajuntament d´Arenys de Mar va organitzar, els dies 27, 28 i 29 d´abril de 2012, la Fira Internacional de la Punta al Coixí.

Més informació

3 Maig de 2012

L´Ajuntament de l´Arboç arranja 4 camins del municipi

L´Ajuntament de l´Arboç ha millorat i adequat el camí de Clariana, el Camí Taberner i el Camí de Sant Miquel

Més informació

2 Maig de 2012

La III Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç escalfa motors

El proper 5 de maig tindrà lloc a l´Arboç la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Entre les 11 del matí i les 12 de la nit diferents parades ompliran la Plaça de la Vila i el Carrer Major i oferiran als presents la possibilitat de tastar diverses varietats d´aquesta beguda.

Més informació

2 Maig de 2012

Sant Jordi al carrer, a l´Institut de L´Arboç

l´Institut de l´Arboç va celebrar la festa de Sant Jordi amb un programa d´activitats desenvolupat al centre, però sobretot al carrer: tallers, música, balls, esport i cinema.

Més informació

26 Abril de 2012

Mª Antònia Sans, de l´Escola de Puntaires de l´Arboç, guanyadora del Premi de Blonda a la XV Trobada de Puntaires de Mollerussa

El passat 22 d´abril, l´alumna de l´Escola de Puntaires de l´Arboç, Mª Antònia Sans i Freixas, es va proclamar guanyadora del Premi de Blonda a la XV Trobada de Puntaires de Mollerussa.

Més informació

20 Abril de 2012

Una alumna de l´Institut de l´Arboç guardonada com a millor estudiant en Llengua Anglesa del 2011

El passat divendres 13 d´abril, es van lliurar a Tarragona els premis als dos millors estudiants de secundària en Llengua Anglesa

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner