Noticies

16 Abril de 2012

Gran cantada de Caramelles diumenge Sant

Diumenge de Pascua, com ja és tradició a l´Arboç, el Grup de Caramelles va cantar aquestes tradicionals cançons.

Més informació

30 Març de 2012

Inauguració de l´exposició "200 nits ocupant el C.A.P de l´Arboç"

El passat dissabte 24 de març, a dos quarts d´una del migdia, va tenir lloc al vestíbul de la Casa de Cultura de l´Arboç la inauguració de l´exposició "200 nits ocupant el C.A.P. de l´Arboç", organitzada per la Plataforma Ciutadana d´Usuaris de la Salut Pública amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Més informació

27 Març de 2012

Ajuntament de l´Arboç - Nota informativa sobre la recollida de la brossa el dia de la vaga general

Amb motiu de la convocatòria de vaga general es canvia el dia de recollida del rebuig

Més informació

22 Març de 2012

Ajuntament de l´Arboç - Nota informativa sobre la reducció del preu del paquet de bosses compostables

Per agrair la col-laboració que tots els veïns de l´Arboç esteu fent de cara a assolir uns bons nivells de recollida selectiva, l´Ajuntament de l´Arboç amb la col-laboració de l´empresa EKIPOLIS, ha aconseguit reduir el preu del paquet de 30 bosses compostables.

Més informació

13 Març de 2012

200 dones de l´Arboç participen en els actes del Dia de la Dona

La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, van organitzar tot un seguit d´actes la setmana del 5 al 9 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2012. Sota el lema "Sóc maca perquè m´estimo", s´ha articulat tota una proposta d´actes commemoratius que han aconseguit aplegar conjuntament més de 200 dones de l´Arboç i rodalies.

Més informació

12 Març de 2012

La regidora de Serveis Socials visita l´Escola de la Puntaires el Dia de la Dona

La regidora de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç, Sra. Montserrat Pérez, va visitar el passat 8 de març, Dia de la Dona, l´Escola de Puntaires de l´Arboç.

Més informació

8 Març de 2012

L´Alcalde es reunirà amb els propietaris dels bars afectats per la pujada de la taxa d´ocupació de la via públicaMés informació

7 Març de 2012

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un servei d´assessorament jurídic gratuït pels seus ciutadans

L´Ajuntament de l´Arboç i el despatx d´advocats Lozano&Quilón signen un conveni que permetrà als ciutadans del municipi gaudir d´assessorament legal gratuït. El servei entrarà en vigor des del 7 de març. Per demanar cita cal apropar-se al consistori o trucar al telèfon 977 670 083.

Més informació

7 Març de 2012

260 alumnes d´escoles del Baix Penedès visiten el Museu de Punta al Coixí

Durant els mesos de març i abril, un total de 260 alumnes de 2n d´ESO procedents de Centres d´Educació Infantil i Primària de tota la comarca del Baix Penedès, visitaran l´Escola de Puntaires i el Museu de Puntes al Coixí de l´Arboç

Més informació

6 Març de 2012

Extraordinari concert de la Coral Ressò

El passat diumenge 4 de març de 2012, la Coral Ressò de l´Arboç va oferir un concert al monestir de Montserrat desprès de la Salve.

Més informació

2 Març de 2012

L´Arboç commemora aquesta setmana el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb tres dies d´actes

El 5, 7 i 8 de març, l´Arboç celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes han estat organitzats per la Regidoria de Serveis Socials i Família de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, i contemplen tallers, xerrades i exposicions. Per participar, cal inscriure´s a la Casa de Cultura.

Més informació

1 Març de 2012

La Coral Ressò de l´Arboç cantarà a Montserrat

El proper diumenge 4 de març, la Coral Ressò de l´Arboç oferirà un concert al Monestir de Montserrat desprès de la Salve.

Més informació

28 Febrer de 2012

Jornada de portes obertes a l´Escola Sant Julià de l´Arboç

EL proper dijous 1 de març, el Ceip Sant Julià de l´Arboç farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer l´escola, els serveis que ofereix, i el projecte educatiu de centre.

Més informació

24 Febrer de 2012

Les puntes arbocenques participen en l´exposició de la VIII Biennal de Gènova

La VIII Biennal de Gènova, que cada any dedica una exposició a un tema o país, va escollir enguany convidar l´Associació Catalana de Puntaires (ACP) i exposar la punta al coixí catalana. Entre la delegació, es trobava una representació de puntaires arbocenques, que van poder fer demostracions in situ de la punta arbocenca.

Més informació

22 Febrer de 2012

L´Arboç s´omple de goig per Carnaval

El passat diumenge, 29 grups, entre carrosses i comparses, van desfilar pels carrers de l´Arboç.

Més informació

16 Febrer de 2012

La Policia Local de l´Arboç deté dues persones que, presumptament, es trobaven sostraient cable elèctric de la central del Polígon del Foix

La Policia Local de L´Arboç ha efectuat la detenció de dues persones que, presumptament, haurien provat de sostreure cable de coure de la central elèctrica del Polígon Industrial del Foix.

Més informació

16 Febrer de 2012

L´Arboç comptarà amb una Agent Cívica per promoure el creixement sostenible i respectuós al Barri Antic

L´Ajuntament de l´Arboç, des de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat a l´abast de la ciutadania una Agent Cívica encarregada de promoure el civisme al Barri Antic. Estarà dilluns, dimecres i divendres a la Casa de Cultura, entre les 10 i les 12 hores.

Més informació

16 Febrer de 2012

2 HABITATGES PROTEGITS DE LLOGUER AMB OPCIÓ DE COMPRA

ARA ÉS LA TEVA, SOL-LICITA´LS DEL 15 DE FEBRER AL 9 DE MARÇ

Més informació

8 Febrer de 2012

CURS PER FITXAR DES DE LA WEB I VINCULAR-TE A OFERTES DE TREBALL DEL SOC

MÉS INFORMACIÓ A LA CASA DE CULTURA

Més informació

5 Febrer de 2012

L´Arboç demana a la Generalitat la creació d´un Fons Corrent Català que faciliti als Ajuntaments el pagament de factures

L´Ajuntament de l´Arboç, liderat per l´Equip de Govern Municipal (PSC) aprova la presentació a la Generalitat d´un manifest que demana la creació d´un Fons Corrent Català (FCC). Aquest reuniria les inversions destinades a subvencions actuals i futures i permetria atorgar-los en forma de crèdit d´emergència per a fer front al pagament de proveïdors.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner