Noticies

2 Desembre de 2011

FIRA DE SANTA LLÚCIA 2011

LA FIRA DE LES PUNTES AL COIXI
9,10 I 11 DE DESEMBRE

Més informació

2 Desembre de 2011

I Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya i la creació del Menú Arbocenc, grans novetats de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç 2011

El proper 9 de desembre arrenca la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç i s´allargarà durant tot el cap de setmana.

Més informació

29 Novembre de 2011

Recaptació de Sang a l´Arboç

Serà dijous 1 de desembre a la Biblioteca Municipal i al llarg de tota la tarda

Més informació

24 Novembre de 2011

L´Institut de l´Arboç celebra la 16a edició de la Setmana de la Ciència

El Departament de Ciències de l´Institut de l´Arboç ha volgut unir-se a la celebració de l´Any Internacional de la Química (AIQ), exposant en el seu pati central una taula periòdica gegant pròpia (7 m X 3 m) durant els dies de la Setmana de la Ciència (del 18 al 27 de novembre) amb l´objectiu de potenciar l´interès dels estudiants i estudiantes per la ciència i la tecnologia i crear una eina didàctica útil per al professorat i l´alumnat.

Més informació

24 Novembre de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç fa un homenatge a Amèlia Guardià pels seus cent anys

L´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, acompanyat d´alguns regidors de l´Ajuntament, han volgut retre un petit homenatge l´Amèlia Guardià Andreu en el seu centè aniversari. L´alcalde, que s´ha desplaçat fins al domicili, li ha fet entrega d´un ram de roses i d´un pastís com a regal institucional. A més, en els propers dies, rebrà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya.

Més informació

24 Novembre de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç instal-la nous guals reductors de velocitat a la Plaça Catalunya

Amb l´objectiu d´evitar que els vehicles sobrepassin els límits de velocitat establerts i, per tant, de millorar la seguretat i mobilitat dels vianants, l´Ajuntament de l´Arboç col-loca dues noves bandes reductores de velocitat a la Plaça Catalunya. La seva instal-lació respon a una petició veïnal, ja que es tracta d´una zona propera a un parc infantil, la qual es veu afectada per un elevat volum de circulació rodada.

Més informació

21 Novembre de 2011

RESULTATS ELECCIONS GENERALS 2011 (20-N)

RESULTATS DE LES ELECCIONS A CORTS GENERALS 2011

Més informació

21 Novembre de 2011

La Coral ressò de l´Arboç presenta nou disc

El proper divendres 25 de novembre a les 8 de la tarda tindrà lloc a l´Auditori Municipal de l´Arboç l´acte de presentació del nou disc de la Coral Ressò.

Més informació

15 Novembre de 2011

Es presenten oficialment les Joventuts Socialistes de l´Arboç apadrinades pel Diputat al Congrés, Joan Ruiz

El passat divendres 11 de novembre, es va realitzar l´acte de presentació de les Joventuts Socialistes de l´Arboç. Va estar presidit pel Diputat del Congrés, Joan Ruiz Carbonell; la candidata al Senat, MªJesús Sequera; l´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans i el Primer Secretari de les Joventuts, Alfons Ribas.

Més informació

15 Novembre de 2011

La Unió de Comerciants de l´Arboç estrena nova junta

Durant l´assemblea ordinària anual que es va celebrar el passat dia 28 de setembre a l´auditori de la Casa de Cultura, es va dur a terme la elecció de la nova Junta Directiva de l´UCL´A

Més informació

4 Novembre de 2011

La Llar de Jubilats de l´Arboç celebra la diada de Tots Sants

El diumenge dia 23 d´Octubre, va tenir lloc la tradicional festa de Tots Sants que organitza l´Associació Llar de Jubillats amb la colaboració de l´Ajuntament de l´Arboç

Més informació

25 Octubre de 2011

Puntaires de tot Catalunya celebren Santa Úrsula a l´Arboç

Les puntaires de l´Arboç van celebrar el passat divendres 21 d´octubre una jornada festiva en honor a Santa Úrsula, patrona de les puntaires

Més informació

21 Octubre de 2011

Neixen les Joventuts Socialistes de l´Arboç

El primer Secretari de las JSC de les Comarques Tarragonines, Alejandro Caballero, es reuneix amb diversos joves arbocencs per fundar les primeres Joventuts Socialistes del municipi.

Més informació

5 Octubre de 2011

El Regidor de Turisme de l´Arboç, Alfons Ribas, visita el Col-legi Residència amb objectiu de crear una ruta que reactivi el turisme del municipi

El Regidor de Turisme, Alfons Ribas, visita el Col-legi Residència de l´Arboç a fi de sumar-lo a una possible ruta turística que permeti visitar tots els edificis emblemàtics i històrics del municipi i, així, reactivar l´afluència de turisme.

Més informació

3 Octubre de 2011

500 usuaris es beneficien ja del WIMAX a l´Arboç, un servei low cost d´internet i telefonia

L´any 2009 l´Arboç es convertia en el primer municipi de tot l´Estat Espanyol en disposar de connexió a internet WIMAX gràcies a la signatura d´un conveni entre l´Ajuntament i l´empresa Wimax Global Acess

Més informació

2 Octubre de 2011

Jaume Farré Boronat escollit nou secretari de la Llar de Jubilats de l´Arboç

Assumeix així el càrrec desprès de la desgraciada mort del casteller Ramón Rovira i Sanahuja

Més informació

30 Setembre de 2011

Nota informativa sobre la reorganització del servei de deixalleria mòbil

Us informen que a partir del dia 1 d´octubre el servei de deixalleria mòbil es donarà dos dies a la setmana, els dilluns i dimecres.

Més informació

26 Setembre de 2011

Inici del curs d´hivern a l´Escola de Puntaires de l´Arboç

El passat 23 de setembre l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans i Freixes, va inaugurar el nou curs d´hivern de l´Escola de Puntaires de l´Arboç. Amb més de 125 alumnes matriculades i sota la direcció de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, l´Escola de Puntaires de l´Arboç està plenament consolidada com la primera escola catalana en nombre d´alumnes i com la més prestigiosa de Catalunya per la qualitat de l´ensenyament, dirigit per la Mestre Artesana Sra. Mercè Ribas i Boronat.

Més informació

23 Setembre de 2011

Èxit de la jornada de donació de sang a l´Arboç

Dijous 22 de setembre, va tenir lloc una donació de sang a la biblioteca municipal amb un total de 56 voluntaris

Més informació

23 Agost de 2011

Concert Festa Major 2011

Concerts Festa Major 2011

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner