Noticies

3 Maig de 2012

Gran triomf de les puntes arbocenques a Arenys de Mar

L´Ajuntament d´Arenys de Mar va organitzar, els dies 27, 28 i 29 d´abril de 2012, la Fira Internacional de la Punta al Coixí.

Més informació

3 Maig de 2012

L´Ajuntament de l´Arboç arranja 4 camins del municipi

L´Ajuntament de l´Arboç ha millorat i adequat el camí de Clariana, el Camí Taberner i el Camí de Sant Miquel

Més informació

2 Maig de 2012

La III Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç escalfa motors

El proper 5 de maig tindrà lloc a l´Arboç la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Entre les 11 del matí i les 12 de la nit diferents parades ompliran la Plaça de la Vila i el Carrer Major i oferiran als presents la possibilitat de tastar diverses varietats d´aquesta beguda.

Més informació

2 Maig de 2012

Sant Jordi al carrer, a l´Institut de L´Arboç

l´Institut de l´Arboç va celebrar la festa de Sant Jordi amb un programa d´activitats desenvolupat al centre, però sobretot al carrer: tallers, música, balls, esport i cinema.

Més informació

26 Abril de 2012

Mª Antònia Sans, de l´Escola de Puntaires de l´Arboç, guanyadora del Premi de Blonda a la XV Trobada de Puntaires de Mollerussa

El passat 22 d´abril, l´alumna de l´Escola de Puntaires de l´Arboç, Mª Antònia Sans i Freixas, es va proclamar guanyadora del Premi de Blonda a la XV Trobada de Puntaires de Mollerussa.

Més informació

20 Abril de 2012

Una alumna de l´Institut de l´Arboç guardonada com a millor estudiant en Llengua Anglesa del 2011

El passat divendres 13 d´abril, es van lliurar a Tarragona els premis als dos millors estudiants de secundària en Llengua Anglesa

Més informació

19 Abril de 2012

Més d´un centenar d´alumnes de tota la província es reuneixen a l´Arboç pel concurs "Fem matemàtiques"

Han participat 160 d´alumnes de tota la província de Tarragona i Lleida de 6è a 3r d´ESO, seleccionats als seus centres per a la competició

Més informació

19 Abril de 2012

La desfilada de moda dels alumnes de batxillerat de l´IES de l´Arboç arriba a la seva vintena edició

El passat divendres 13 d´abril, l´alumnat de primer de batxillerat de l´Institut de l´Arboç va organitzar una nova desfilada de modes que es fa al pati central del centre educatiu per tal de recaptar diners que ajudin a sufragar el cost del seu viatge d´estudis

Més informació

17 Abril de 2012

Les Amèriques de l´Arboç rep el reconeixement de la Generalitat pels seus 100 anys d´història

El passat 12 d´abril va tenir lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat el lliurament de diplomes i premis als comerços centenaris de Catalunya. Entre ells, la botiga de roba les Amèriques de l´Arboç que, enguany celebra els seus 100 anys d´història

Més informació

16 Abril de 2012

Éxit de la presentació del llibre "Felicidad Flexible" a l´Arboç

La Biblioteca Municipal de l´Arboç va acollir la presentació del llibre "Felicidad Flexible" de Jenny Moix. La presentació va comptar amb una cinquantena de persones.

Més informació

16 Abril de 2012

Gran cantada de Caramelles diumenge Sant

Diumenge de Pascua, com ja és tradició a l´Arboç, el Grup de Caramelles va cantar aquestes tradicionals cançons.

Més informació

30 Març de 2012

Inauguració de l´exposició "200 nits ocupant el C.A.P de l´Arboç"

El passat dissabte 24 de març, a dos quarts d´una del migdia, va tenir lloc al vestíbul de la Casa de Cultura de l´Arboç la inauguració de l´exposició "200 nits ocupant el C.A.P. de l´Arboç", organitzada per la Plataforma Ciutadana d´Usuaris de la Salut Pública amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Més informació

27 Març de 2012

Ajuntament de l´Arboç - Nota informativa sobre la recollida de la brossa el dia de la vaga general

Amb motiu de la convocatòria de vaga general es canvia el dia de recollida del rebuig

Més informació

22 Març de 2012

Ajuntament de l´Arboç - Nota informativa sobre la reducció del preu del paquet de bosses compostables

Per agrair la col-laboració que tots els veïns de l´Arboç esteu fent de cara a assolir uns bons nivells de recollida selectiva, l´Ajuntament de l´Arboç amb la col-laboració de l´empresa EKIPOLIS, ha aconseguit reduir el preu del paquet de 30 bosses compostables.

Més informació

13 Març de 2012

200 dones de l´Arboç participen en els actes del Dia de la Dona

La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, van organitzar tot un seguit d´actes la setmana del 5 al 9 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2012. Sota el lema "Sóc maca perquè m´estimo", s´ha articulat tota una proposta d´actes commemoratius que han aconseguit aplegar conjuntament més de 200 dones de l´Arboç i rodalies.

Més informació

12 Març de 2012

La regidora de Serveis Socials visita l´Escola de la Puntaires el Dia de la Dona

La regidora de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç, Sra. Montserrat Pérez, va visitar el passat 8 de març, Dia de la Dona, l´Escola de Puntaires de l´Arboç.

Més informació

8 Març de 2012

L´Alcalde es reunirà amb els propietaris dels bars afectats per la pujada de la taxa d´ocupació de la via públicaMés informació

7 Març de 2012

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un servei d´assessorament jurídic gratuït pels seus ciutadans

L´Ajuntament de l´Arboç i el despatx d´advocats Lozano&Quilón signen un conveni que permetrà als ciutadans del municipi gaudir d´assessorament legal gratuït. El servei entrarà en vigor des del 7 de març. Per demanar cita cal apropar-se al consistori o trucar al telèfon 977 670 083.

Més informació

7 Març de 2012

260 alumnes d´escoles del Baix Penedès visiten el Museu de Punta al Coixí

Durant els mesos de març i abril, un total de 260 alumnes de 2n d´ESO procedents de Centres d´Educació Infantil i Primària de tota la comarca del Baix Penedès, visitaran l´Escola de Puntaires i el Museu de Puntes al Coixí de l´Arboç

Més informació

6 Març de 2012

Extraordinari concert de la Coral Ressò

El passat diumenge 4 de març de 2012, la Coral Ressò de l´Arboç va oferir un concert al monestir de Montserrat desprès de la Salve.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner