Noticies

22 Abril de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç informa sobre una vaga de recollida de brossa de durada indefinida a partir del dia 26 d´abril

La vila patiria els efectes de la vaga tot i que l´ajuntament es troba al corrent en els pagaments a les empreses responsables de la recollida i gestió dels residus.

Més informació

21 Abril de 2011

La Biblioteca Municipal de l´Arboç rep prop de 42.000 visitants a l´any

La Biblioteca Municipal de l´Arboç va rebre durant el 2010 41.877 visites, de les quals, 10.560 van ser usuaris d´Internet. A més, al llarg de l´any es van fer 24.225 préstecs.

Més informació

21 Abril de 2011

La Fundació Santa Teresa es fa càrreg del servei de neteja viària de l´Arboç

Des de divendres passat, la Fundació Santa Teresa del Vendrell s´encarrega del Servei de Neteja Viària de l´Arboç, després de guanyar el concurs públic convocat per l´ajuntament i oferir la millor oferta econòmica.

Més informació

15 Abril de 2011

DIA MUNDIAL SENSE TABAC!!!!!!

QUÈ MÉS ES POT DIR???

Més informació

15 Abril de 2011

TALLER DE SALUT JOVE AL BAIX PENEDÈS 2011

Parles de sexualitat amb el teu fill/a?

Més informació

15 Abril de 2011

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA

SÀHARA AVUI

Més informació

13 Abril de 2011

Els Minyons de l´Arboç estrenen local

Des del passat divendres els Minyons de l´Arboç ja assagen al nou local que l´Ajuntament els ha cedit en el nou hotel d´entitats de Cal Freixas.

Més informació

5 Abril de 2011

CONTES DE BRUÍXES

Hora del conte

Més informació

29 Març de 2011

Desfilada de moda a l´Institut de l´Arboç

El passat divendres 25 de març l´alumnat de 1r de batxillerat va organitzar i fer una desfilada de moda amb la finalitat de recaptar fons de cara al viatge de final de curs.

Més informació

29 Març de 2011

Es presenta a l´Arboç l´Estratègia Catalana "RESIDU ZERO"

En el marc dels actes organitzats per commemorar els dos anys de la implantació del sistema de recollida "porta a porta" a l´Arboç, es va presentar l´Estratègia Catalana "Residu Zero" per part de Mercè Girona, presidenta de la Fundació Catalana Prevenció de Residus i Consum Responsable.

Més informació

29 Març de 2011

Gran éxit de la jornada de portes obertes del nou hotel d´entitats Cal Freixas

El passat dissabte 26 de març de 10 a 14 h es va celebrar a l´Arboç, en un ambient festiu, una jornada de portes obertes al nou equipament municipal Cal Freixas.

Més informació

23 Març de 2011

Concurs literari infantil Sant Jordi 2011

EXPLICA´NS UN CONTE

Més informació

23 Març de 2011

LIBDUP

Participa al primer LIBDUP de l´Arboç.

Més informació

23 Març de 2011

CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER LA CONCESSIÓ D´AJUTS PER L´ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARS

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER LA CONCESSIÓ D´AJUTS ECONÒMICS DE CARÀCTER INDIVIDUAL PER L´ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARS D´EDUCACIÓ INFANTIL DE SEGON CICLE, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA PER AL CURS 2010-2011.

Més informació

22 Març de 2011

Aquest dissabte, jornada de portes obertes de Can Freixes

Un cop acabades les obres, l´Ajuntament de l´Arboç organitza per aquest proper dissabte una jornada de portes obertes perquè tots els arbocencs i arbocenques puguin conèixer aquest nou equipament municipal

Més informació

22 Març de 2011

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla

Des d´aquest passat diumenge l´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla del municipi. L´alcalde, Carles Ribé, acompanyat pel primer tinent d´alcalde Joan Plana i altres regidors, i la presidenta de l´Esbart M. Antònia Gumà, va descobrir la placa que dóna el nom de Rambla 50è aniversari Sant Julià de l´Arboç.

Més informació

15 Març de 2011

Excel-lents resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans a l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, i l´alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Miquel Martil, han presentat els resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans d´aquests municipis i de la Bisbal del Penedès. Els tres ajuntaments van posar en marxa l´any una nova estratègia en la gestió dels residus per minimitzar la generació de residus, i incrementar els nivells de reciclatge, en quantitat i qualitat de totes les fraccions (restes de menjar, restes vegetals, paper i cartró, vidre, envasos lleugers, roba, mobles, trastos vells i voluminosos i recollides especials d´altres residus).

Més informació

15 Març de 2011

La Policia Local de l´Arboç enxampa al presumpte lladre de peces d´un tractor

La policia local de l´Arboç ha detingut a un veí de Santa Margarita i els Monjos, J.M.M. de 44 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Més informació

8 Març de 2011

CURS D´AFEGIR PUNTA AL COIXÍ

Professora: Elvira Ferran Rull

Més informació

8 Març de 2011

L´Ajuntament regala compost procedent de les restes de menjar recollides porta a porta

Aviat farà ja dos anys que l´Ajuntament de l´Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner