Noticies

4 Juliol de 2011

La Giralda de l´Arboç lloc escollit per a la cloenda del la 7ª Edició del cicle "Musica als Palaus" de Fundació Xavier Montsalvatge

Oferirà dos concerts de cambra els propers dies 9 i 16 de juliol a un preu de 25€

Més informació

20 Juny de 2011

Èxit del club de tir amb arc de l´Arboç al provincial

La benjamina del club, Alba Ortega, també s´endugué la medalla d´or

Més informació

16 Juny de 2011

El Gimnàs Taekwondo l´Arboç guanya 31 medalles en el Campionat de Tècnica i Pumsem provincial

El passat dia 5 de juny de 2011, es va celebrar el Campionat de Tècnica i Pumsem Provincial a la població de El Morell, en el que hi va participar el ginmnàs de l´Arboç.

Més informació

15 Juny de 2011

Els alumnes de Cunit i l´Arboç finalitzen els cursos de català per a adults

El curs 2010-2011, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) -mitjançant el Servei Comarcal de Català del Baix Penedès- ha organitzat els cursos de català per a adults en diferents municipis de la comarca.

Més informació

8 Juny de 2011

Audició final del curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès

El proper diumenge 12 de juny arriba l´audició de final de curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l´Arboç

Més informació

8 Juny de 2011

Nadia Garrido, medalla de bronze al campionat de taekwondo d´Espanya

El passat dissabte dia 28 de maig, es va celebrar a Segovia el campionat d´Espanya en la categoria de cadet de taekwondo.

Més informació

8 Juny de 2011

Taller casteller a Coma-ruga a càrrec dels Minyons de l´Arboç

Un grup de gent de la colla castellera Minyons de l´Arboç van dur a terme un taller casteller a l´escola pública "Els Secallets" de Coma-ruga. Aquest taller es va fer fora de les hores lectives, a l´interior del gimnàs de l´escola. Hi van assistir 40 nenes i nens de 3 a 12 anys. També van participar algunes mares i pares.

Més informació

7 Juny de 2011

Actuació dels exdansaries de l´Esbart Sant Julià el proper dissabte 11 de juny a la Badalota

Aquest any 2011 l´Esbart Sant Julià de l´Arboç celebra el seu 50è aniversari des de la seva creació.

Per aquest motiu, l´Esbart Sant Julià va convocar fa uns mesos a tots aquells ex-dansaires que van formar part en algun moment del cos de dansa del grup, per tal d´organitzar amb tots ells, una actuació especial aquest mes de juny dins del calendari d´actes d´aniversari programats per tot aquest any 2011.

Més informació

3 Juny de 2011

El holding familiar català Línea Hogar inaugura nova seu a L´Arboç

La inauguració, que tindrà lloc divendres 10 de juny, comptarà amb la presència de Francesc Xavier Mena, conseller d´Empresa i Ocupació

Més informació

1 Juny de 2011

L´Institut de l´Arboç novament al Dia de la Ciència al carrer de Lleida

Dissabte 28 de maig, un grup d´alumnes de 4t d´ESO de l´Institut de l´Arboç, acompanyat per les seves professores de Física i Química, va participar novament en la cinquena edició del Dia de la Ciència al carrer de Lleida.

Més informació

1 Juny de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç aprofita els fons europeus i edita material promocional turístic

L´Ajuntament de l´Arboç ha editat recentment cinc nous opuscles promocionals turístics finançats pels fons europeus FEDER. Per una banda, s´ha editat una guia turística en tres idiomes (català, anglès i castellà) i un plànol turístic i comercial del nucli urbà.

Més informació

1 Juny de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç regalarà adob orgànic als vilatans que utilitzin la deixalleria mòbil

L´Ajuntament de l´Arboç us informa que a partir del divendres 3 de juny i fins a finals d´existències, els veïns i veïnes que facin ús de la deixalleria mòbil se´ls hi entregarà una bossa de compost orgànic fet a partir de les restes de menjar que es recullen porta a porta.

Més informació

30 Maig de 2011

A punt el VIII Torneig Memorial Amador Rodriguez de l´Arboç

Els propers dies 4 i 5 de juny el nou camp municipal de gespa artificial de l´Arboç acollirà la VIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol 7 i 11, organitzat pel Club Futbol Base L´Arboç i que compta amb la col.laboració de l´Ajuntament.

Més informació

23 Maig de 2011

Resultats eleccions municipals 2011

El PSC guanya les eleccions a l´Arboç

Més informació

18 Maig de 2011

L´arxiver de l´Arboç Josep Ma. Jané reb el premi Teresa Basora

Prop de 350 persones van assistir a la segona Festa de la Cultura del Penedès, que es va celebrar al Teatre Principal de Vilanova el passat divendres 14 de maig. En el marc de la festa, organitzada de manera biennal per l´Institut d´Estudis Penedesencs (IEP), es van lliurar els Reconeixements Culturals Collita 2011, uns premis que tenen per objectiu guardonar aquelles persones, entitats, empreses, col-lectius i administracions que realitzen una tasca en favor de la cultura penedesenca.

Més informació

17 Maig de 2011

Sisena edició del crèdit de síntesi sobre l´Arboç

Del 3 al 6 de maig l´IES L´Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l´Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d´ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l´IES L´Arboç i està registrada al Departament d´Educació de la Generalitat.

Més informació

12 Maig de 2011

DESCONVOCATÒRIA DE VAGA

ES DESCONVOCA LA VAGA EN EL SERVEI DE RECOLLIDA DE LA BROSSA

Més informació

12 Maig de 2011

Es desconvoca la vaga

Us informem que s´ha arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida respecte del servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Més informació

11 Maig de 2011

Caminada cultural per les fonts recuperades amb el programa de ràdio "Contes de la Terra"

El passat diumenge 8 de maig, el programa Contes de la Terra de Ràdio l´Arboç va organitzar una caminada guiada pels encontorns per conèixer les fonts recuperades recentment per l´Ajuntament

Més informació

11 Maig de 2011

Visita de l´Associació de Dones de l´Arboç a Madrid

Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l´Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l´arbocenc Jordi Jané.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner