Noticies

18 Maig de 2011

L´arxiver de l´Arboç Josep Ma. Jané reb el premi Teresa Basora

Prop de 350 persones van assistir a la segona Festa de la Cultura del Penedès, que es va celebrar al Teatre Principal de Vilanova el passat divendres 14 de maig. En el marc de la festa, organitzada de manera biennal per l´Institut d´Estudis Penedesencs (IEP), es van lliurar els Reconeixements Culturals Collita 2011, uns premis que tenen per objectiu guardonar aquelles persones, entitats, empreses, col-lectius i administracions que realitzen una tasca en favor de la cultura penedesenca.

Més informació

17 Maig de 2011

Sisena edició del crèdit de síntesi sobre l´Arboç

Del 3 al 6 de maig l´IES L´Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l´Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d´ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l´IES L´Arboç i està registrada al Departament d´Educació de la Generalitat.

Més informació

12 Maig de 2011

DESCONVOCATÒRIA DE VAGA

ES DESCONVOCA LA VAGA EN EL SERVEI DE RECOLLIDA DE LA BROSSA

Més informació

12 Maig de 2011

Es desconvoca la vaga

Us informem que s´ha arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida respecte del servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Més informació

11 Maig de 2011

Caminada cultural per les fonts recuperades amb el programa de ràdio "Contes de la Terra"

El passat diumenge 8 de maig, el programa Contes de la Terra de Ràdio l´Arboç va organitzar una caminada guiada pels encontorns per conèixer les fonts recuperades recentment per l´Ajuntament

Més informació

11 Maig de 2011

Visita de l´Associació de Dones de l´Arboç a Madrid

Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l´Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l´arbocenc Jordi Jané.

Més informació

7 Maig de 2011

Caminada cultural per l´entorn de l´Arboç amb l´Esbart Sant Julià

El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la "Caminada cultural" que organitzava l´Esbart Sant Julià de l´Arboç. Aquest és un dels actes que l´esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.

Més informació

5 Maig de 2011

El CAP de l´Arboç funciona les 24 hores amb total normalitat i el Departament de Salud de la Generalitat desmenteix els rumors sobre el tancament del servei nocturn

Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d´urgència el passat 15 d´abril amb l´intenció de fer les actuacions pertinents per tal d´esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d´atenció primària de l´Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d´aquest servei nocturn, ja que això supossaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.

Més informació

4 Maig de 2011

Acord pel compliment dels serveis mínims en la recollida de brossa a l´Arboç

L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D´EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L´ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Més informació

3 Maig de 2011

Segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l´Arboç

La plaça i el carrer Major de l´Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

Més informació

3 Maig de 2011

Caminada de Ràdio l´Arboç per conèixer les fonts recuperades

Ràdio l´Arboç i el programa "Contes de la terra" organitzen per a aquest proper diumenge 8 de maig una sortida a peu per conèixer les fonts recentment recuperades per l´ajuntament.

Més informació

2 Maig de 2011

L´HORA DEL CONTE

DRAGONES!! A càrrec de la cía. Tio Sapo.

Més informació

2 Maig de 2011

L´Ajuntament homenatja als nonagenaris en la festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l´Arboç va celebrar la seva festa l´1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s´ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.

Més informació

28 Abril de 2011

Avís important - Vaga recollida de brossa a l´Arboç

Dilluns es va iniciar la vaga de l´empresa Andrés Alcántara en el servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Més informació

28 Abril de 2011

Intent d´agressió amb una barra de ferro per part d´un alliberat de CCOO contra tres treballadors de la recollida de brossa de l´Arboç que efectuaven els serveis mínims

La nit del dimecres 27 d´abril un piquet encapçalat per un alliberat del sindicat de CCOO i format per vuit persones més en dos vehicles privats, va presentar-se a l´Arboç sobre les 22:30h a la zona del barri de La Cristalera, concretament al carrer d´Alcalà de Guadaira, amb l´objectiu d´aturar els serveis mínims de recollida d´escombraries que s´efectuaven amb motiu de la vaga convocada des de el passat 26 d´abril per part de l´empresa Andrés Alcàntara i Cosbapsa.

Més informació

27 Abril de 2011

Gran cantada de Caramelles a l´Arboç

El passat diumenge 24 d´abril va tenir lloc pels carrers de l´Arboç la tradicional cantada de Caramelles organitzada per la Coral Ressò i la Parroquia de Sant Julià de l´Arboç

Més informació

26 Abril de 2011

La Llar Municipal de Jubilats de l´Arboç cel-lebrarà la festa de l´1 de maig

Com cada any, la Llar Municipal de Jubilats de l´Arboç celebra la seva festa el proper diumenge, dia 1 de maig. Al migdia es farà un dinar al poliesportiu, amb show d´animació i música ambiental. De les 5 a les 7 de la tarda hi haurà ball amb el grup Quartz.

Més informació

26 Abril de 2011

Nou espai web del sistema de recollida porta a porta dels residus de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

Amb l´objectiu de donar a conèixer el projecte residu zero i posar a l´abast de tothom tota la informació que es disposa, els ajuntaments de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès estrenen aquests dies un nou espai web.

Més informació

25 Abril de 2011

Nota informativa - SERVEIS MÍNIMS RECOLLIDA ESCOMBRARIES

Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat CCOO i el Comitè de Vaga de l´empresa COSBAPSA / ANDRES ALCANTARA SANTIAGO SL amb caràcter indefinit a partir de les 00:00 hores del dia 26 d´abril de 2011, l´Ajuntament els informa sobre els Serveis Mínims que es realitzaran, per part de l´empresa concessionària, mentre duri la vaga.

Més informació

22 Abril de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç informa sobre una vaga de recollida de brossa de durada indefinida a partir del dia 26 d´abril

La vila patiria els efectes de la vaga tot i que l´ajuntament es troba al corrent en els pagaments a les empreses responsables de la recollida i gestió dels residus.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner