Noticies

7 Maig de 2011

Caminada cultural per l´entorn de l´Arboç amb l´Esbart Sant Julià

El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la "Caminada cultural" que organitzava l´Esbart Sant Julià de l´Arboç. Aquest és un dels actes que l´esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.

Més informació

5 Maig de 2011

El CAP de l´Arboç funciona les 24 hores amb total normalitat i el Departament de Salud de la Generalitat desmenteix els rumors sobre el tancament del servei nocturn

Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d´urgència el passat 15 d´abril amb l´intenció de fer les actuacions pertinents per tal d´esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d´atenció primària de l´Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d´aquest servei nocturn, ja que això supossaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.

Més informació

4 Maig de 2011

Acord pel compliment dels serveis mínims en la recollida de brossa a l´Arboç

L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D´EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L´ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Més informació

3 Maig de 2011

Segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l´Arboç

La plaça i el carrer Major de l´Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

Més informació

3 Maig de 2011

Caminada de Ràdio l´Arboç per conèixer les fonts recuperades

Ràdio l´Arboç i el programa "Contes de la terra" organitzen per a aquest proper diumenge 8 de maig una sortida a peu per conèixer les fonts recentment recuperades per l´ajuntament.

Més informació

2 Maig de 2011

L´HORA DEL CONTE

DRAGONES!! A càrrec de la cía. Tio Sapo.

Més informació

2 Maig de 2011

L´Ajuntament homenatja als nonagenaris en la festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l´Arboç va celebrar la seva festa l´1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s´ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.

Més informació

28 Abril de 2011

Avís important - Vaga recollida de brossa a l´Arboç

Dilluns es va iniciar la vaga de l´empresa Andrés Alcántara en el servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Més informació

28 Abril de 2011

Intent d´agressió amb una barra de ferro per part d´un alliberat de CCOO contra tres treballadors de la recollida de brossa de l´Arboç que efectuaven els serveis mínims

La nit del dimecres 27 d´abril un piquet encapçalat per un alliberat del sindicat de CCOO i format per vuit persones més en dos vehicles privats, va presentar-se a l´Arboç sobre les 22:30h a la zona del barri de La Cristalera, concretament al carrer d´Alcalà de Guadaira, amb l´objectiu d´aturar els serveis mínims de recollida d´escombraries que s´efectuaven amb motiu de la vaga convocada des de el passat 26 d´abril per part de l´empresa Andrés Alcàntara i Cosbapsa.

Més informació

27 Abril de 2011

Gran cantada de Caramelles a l´Arboç

El passat diumenge 24 d´abril va tenir lloc pels carrers de l´Arboç la tradicional cantada de Caramelles organitzada per la Coral Ressò i la Parroquia de Sant Julià de l´Arboç

Més informació

26 Abril de 2011

La Llar Municipal de Jubilats de l´Arboç cel-lebrarà la festa de l´1 de maig

Com cada any, la Llar Municipal de Jubilats de l´Arboç celebra la seva festa el proper diumenge, dia 1 de maig. Al migdia es farà un dinar al poliesportiu, amb show d´animació i música ambiental. De les 5 a les 7 de la tarda hi haurà ball amb el grup Quartz.

Més informació

26 Abril de 2011

Nou espai web del sistema de recollida porta a porta dels residus de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

Amb l´objectiu de donar a conèixer el projecte residu zero i posar a l´abast de tothom tota la informació que es disposa, els ajuntaments de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès estrenen aquests dies un nou espai web.

Més informació

25 Abril de 2011

Nota informativa - SERVEIS MÍNIMS RECOLLIDA ESCOMBRARIES

Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat CCOO i el Comitè de Vaga de l´empresa COSBAPSA / ANDRES ALCANTARA SANTIAGO SL amb caràcter indefinit a partir de les 00:00 hores del dia 26 d´abril de 2011, l´Ajuntament els informa sobre els Serveis Mínims que es realitzaran, per part de l´empresa concessionària, mentre duri la vaga.

Més informació

22 Abril de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç informa sobre una vaga de recollida de brossa de durada indefinida a partir del dia 26 d´abril

La vila patiria els efectes de la vaga tot i que l´ajuntament es troba al corrent en els pagaments a les empreses responsables de la recollida i gestió dels residus.

Més informació

21 Abril de 2011

La Biblioteca Municipal de l´Arboç rep prop de 42.000 visitants a l´any

La Biblioteca Municipal de l´Arboç va rebre durant el 2010 41.877 visites, de les quals, 10.560 van ser usuaris d´Internet. A més, al llarg de l´any es van fer 24.225 préstecs.

Més informació

21 Abril de 2011

La Fundació Santa Teresa es fa càrreg del servei de neteja viària de l´Arboç

Des de divendres passat, la Fundació Santa Teresa del Vendrell s´encarrega del Servei de Neteja Viària de l´Arboç, després de guanyar el concurs públic convocat per l´ajuntament i oferir la millor oferta econòmica.

Més informació

15 Abril de 2011

DIA MUNDIAL SENSE TABAC!!!!!!

QUÈ MÉS ES POT DIR???

Més informació

15 Abril de 2011

TALLER DE SALUT JOVE AL BAIX PENEDÈS 2011

Parles de sexualitat amb el teu fill/a?

Més informació

15 Abril de 2011

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA

SÀHARA AVUI

Més informació

13 Abril de 2011

Els Minyons de l´Arboç estrenen local

Des del passat divendres els Minyons de l´Arboç ja assagen al nou local que l´Ajuntament els ha cedit en el nou hotel d´entitats de Cal Freixas.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner