Noticies

5 Abril de 2011

CONTES DE BRUÍXES

Hora del conte

Més informació

29 Març de 2011

Desfilada de moda a l´Institut de l´Arboç

El passat divendres 25 de març l´alumnat de 1r de batxillerat va organitzar i fer una desfilada de moda amb la finalitat de recaptar fons de cara al viatge de final de curs.

Més informació

29 Març de 2011

Es presenta a l´Arboç l´Estratègia Catalana "RESIDU ZERO"

En el marc dels actes organitzats per commemorar els dos anys de la implantació del sistema de recollida "porta a porta" a l´Arboç, es va presentar l´Estratègia Catalana "Residu Zero" per part de Mercè Girona, presidenta de la Fundació Catalana Prevenció de Residus i Consum Responsable.

Més informació

29 Març de 2011

Gran éxit de la jornada de portes obertes del nou hotel d´entitats Cal Freixas

El passat dissabte 26 de març de 10 a 14 h es va celebrar a l´Arboç, en un ambient festiu, una jornada de portes obertes al nou equipament municipal Cal Freixas.

Més informació

23 Març de 2011

Concurs literari infantil Sant Jordi 2011

EXPLICA´NS UN CONTE

Més informació

23 Març de 2011

LIBDUP

Participa al primer LIBDUP de l´Arboç.

Més informació

23 Març de 2011

CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER LA CONCESSIÓ D´AJUTS PER L´ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARS

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER LA CONCESSIÓ D´AJUTS ECONÒMICS DE CARÀCTER INDIVIDUAL PER L´ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARS D´EDUCACIÓ INFANTIL DE SEGON CICLE, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA PER AL CURS 2010-2011.

Més informació

22 Març de 2011

Aquest dissabte, jornada de portes obertes de Can Freixes

Un cop acabades les obres, l´Ajuntament de l´Arboç organitza per aquest proper dissabte una jornada de portes obertes perquè tots els arbocencs i arbocenques puguin conèixer aquest nou equipament municipal

Més informació

22 Març de 2011

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla

Des d´aquest passat diumenge l´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla del municipi. L´alcalde, Carles Ribé, acompanyat pel primer tinent d´alcalde Joan Plana i altres regidors, i la presidenta de l´Esbart M. Antònia Gumà, va descobrir la placa que dóna el nom de Rambla 50è aniversari Sant Julià de l´Arboç.

Més informació

15 Març de 2011

Excel-lents resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans a l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, i l´alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Miquel Martil, han presentat els resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans d´aquests municipis i de la Bisbal del Penedès. Els tres ajuntaments van posar en marxa l´any una nova estratègia en la gestió dels residus per minimitzar la generació de residus, i incrementar els nivells de reciclatge, en quantitat i qualitat de totes les fraccions (restes de menjar, restes vegetals, paper i cartró, vidre, envasos lleugers, roba, mobles, trastos vells i voluminosos i recollides especials d´altres residus).

Més informació

15 Març de 2011

La Policia Local de l´Arboç enxampa al presumpte lladre de peces d´un tractor

La policia local de l´Arboç ha detingut a un veí de Santa Margarita i els Monjos, J.M.M. de 44 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Més informació

8 Març de 2011

CURS D´AFEGIR PUNTA AL COIXÍ

Professora: Elvira Ferran Rull

Més informació

8 Març de 2011

L´Ajuntament regala compost procedent de les restes de menjar recollides porta a porta

Aviat farà ja dos anys que l´Ajuntament de l´Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi.

Més informació

7 Març de 2011

L´Associació de Jubilats de l´Arboç celebra el Carnaval amb nova junta

L´Associació de Jubiltas de l´Arboç ha aprofitat la celebració de la festa del Carnaval per presentar als membres de la nova junta directiva.

Més informació

4 Març de 2011

Hora del conte

Contem contes de números? A càrrec de: Mònica Torra

Més informació

22 Febrer de 2011

Aquesta setmana es donaran per acabades les obres de Can Freixes

L´alcalde va reunir ales 28 entitats locals i els va ensenyar com ha quedat l´edifici

Més informació

14 Febrer de 2011

La Policia Local de l´Arboç deté dos presumptes lladres

La policia local de l´Arboç van detenir la setmana passada a un home com a presumpte autor d´un robatori i furt d´ús d´un ciclomotor. Els agents van poder detenir al presumpte lladre després de localitzar-lo i perseguir-lo, tot i que el seu acompanyant va aconseguir escapar.

Més informació

14 Febrer de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç tirarà endavant una nova fase del Centre Polivalent

Gràcies a una subvenció de 200.000 euros provinent del Ministeri de Cultura del govern espanyol, l´ajuntament de l´Arboç podrà tirar endavant una nova fase del centre polivalent. Concretament, es faran els tancaments exteriors i s´habilitaran quatre aules de l´Escola de Música Tradicional del Penedès.

Més informació

14 Febrer de 2011

Donació de sang a l´Arboç

El proper dijous 24 de febrer es farà a l´Arboç una jornada de donació de sang. Serà a la biblioteca municipal, de les 5 de la tarda a les 9 de la nit. Per donar sang només cal tenir un bon estat de salut, ser major d´edat, pesar un mínim de 50 quilos i, en cas de ser dona, no estar embarassada.

Més informació

10 Febrer de 2011

La Policia Local de l´Arboç evita dos intents de robatori en empresses del Polígon del Foix

La policia local de l´Arboç van impedir la passada setmana un intent de robatori en una empresa ubicada en el Polígon del Foix. Els agents van acudir al lloc dels fets, alertats per una trucada dels Mossos d´Esquadra del Vendrell.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner