Noticies

2 Desembre de 2010

FIRA 2010

FIRA DE SANTA LLÚCIA. LA FIRA DE LA PUNTA AL COIXÍ. 10-12 DE DESEMBRE DE 2010.

Més informació

30 Novembre de 2010

EXPOSICIÓ SOBRE EL CÒMIC

Exposició sobre el còmic. Del 29 de novembre al 19 de desembre.

Més informació

30 Novembre de 2010

Abans d´acabar l´any estaran acabades les obres de renovació de l´entorn de l´esglèsia de l´Arboç

Les obres han permès descobrir importants restes arqueològiques al centre de la vila. Més informació

24 Novembre de 2010

Presentació dels equips del CF Base l´Arboç

El passat dissabte el camp de futbol municipal de l´Arboç va acollir la presentació dels equips del CF Base l´Arboç que representen al club en aquesta nova temporada 2010/2011

Més informació

24 Novembre de 2010

Detencions de la Policia Local de l´Arboç

La setmana passada la Policia Local de l´Arboç va detenir a dos nois de Vilafranca del Penedès, un d´ells menor d´edat, per un presumpte delicte de robatori amb violència i/o intimidació que acabaven de cometre a la localitat.

Més informació

24 Novembre de 2010

Inaugurada a l´Arboç la nau la nau industrial de l´empresa Catalana de Residuos que es va cremar al febrer

Al febrer d´aquest any un incendi va destruir totalment la nau industrial de l´empresa Catalana de Residuos, ubicada al polígon El Foix de l´Arboç.

Més informació

24 Novembre de 2010

L´Institut de l´Arboç celebra la Setmana de la Ciència

Amb motiu de la 15a Setmana de la Ciència, celebrada del 12 al 22 de novembre, el departament de Ciències Naturals de l´Institut de l´Arboç va organitzar un taller sobre experiments espectaculars de química

Més informació

23 Novembre de 2010

Set equips porten el nom del Club de Bàsquet l´Arboç aquesta temporada

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet l´Arboç ha presentat oficialment els set equips que juguen aquesta temporada

Més informació

15 Novembre de 2010

L´Ajuntament de l´Arboç té garantits 5 milions d´euros en inversions per als propers 7 anys

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, ja ha signat el conveni de col.laboració amb el departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del projecte d´intervenció integral al nucli de l´Arboç.

Més informació

14 Novembre de 2010

L´IES de l´Arboç rep el distintiu d´escola verda

Divendres passat, 12 de novembre, a l´auditori CatalunyaCaixa de Tarragona, va tenir lloc l´acte de lliurament dels distintius d´escoles verdes als centres de les comarques de Tarragona i de les Terres de l´Ebre

Més informació

9 Novembre de 2010

L´Ajuntament de l´Arboç potencia la participació ciutadana a través de la web

Facilitar la més àmplia informació sobre les activitats de l´Ajuntament i els seus serveis és l´objectiu de la web de l´Ajuntament de l´Arboç www.arbocenc.cat.

Més informació

4 Novembre de 2010

L´IES de l´Arboç guanya el cuncurs "ViatjarIES?"

Aquest curs 2010-2011 el Servei Jove Baix Penedès ha organitzat novament el concurs "ViatjarIES?", que pretén fomentar el coneixement de la comarca i potenciar la participació juvenil

Més informació

2 Novembre de 2010

Els alcaldes de l´Arboç i Banyeres lamenten la manca d´interès de Cimalsa per explicar les implicacions del Logis

L´alcalde de l´Arboç i l´alcaldessa de Banyeres del Penedès fan pública la manca d´interès demostrada per Cimalsa, que s´encarrega de la gestió dels centres logístics de Catalunya, per venir al territori per explicar a la població afectada les implicacions de la implantació de Logis Penedès.

Més informació

2 Novembre de 2010

Jornada de portes obertes de la comunitat Islàmica de l´Arboç

El passat dissabte la comunitat religiosa Islàmica de l´Arboç Almanar, amb la col.laboració de la Fundació de Pluralisme i Convivència, la Direcció General d´Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, i l´ajuntament de l´Arboç, va celebrar una jornada de portes obertes.

Més informació

2 Novembre de 2010

Set medalles per als set participants de l´Arboç en el Campionat de Catalunya infantil de Taekwondo

Set esportistes del Gimnàs Taekwondo l´Arboç van participar el passat 24 d´octubre en el Campionat Infantil de Catalunya, celebrat al pavelló de la Marbella, a Barcelona.

Més informació

27 Octubre de 2010

Celebració de la festa d´hivern de la Llar de Jubilats de l´Arboç

Com es tradicional per aquestes dates, diumenge passat es va celebrar un any mes la Festa de la Castanyada que organitza l´Associació Llar de Jubilats de l´Arboç.

Més informació

27 Octubre de 2010

Ràdio l´Arboç estrena nova web

Ràdio l´Arboç ja té a punt una nova pàgina web, www.radiobaixpenedes.cat, amb una imatge moderna i innovadora, amb continguts útils per a tothom, amb més notícies i amb més prestacions de la ràdio a la carta.

Més informació

27 Octubre de 2010

Els alcaldes de l´Arboç, Banyeres i Sant Jaume demanen a Cimalsa una reunió informativa per explicar la previsió d´implantació de "Logis Penedès"

Davant l´aprovació inicial del "Pla director urbanístic per al desenvolupament d´infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques de les comarques de l´Alt i el Baix Penedès, els alcaldes de l´Arboç i Sant Jaume dels Domenys i l´alcaldessa de Banyeres del Penedès han convidat a l´equip redactor d´aquest pla a realitzar una sessió informativa pública en algun dels tres municipis, adreçada a la ciutadania.

Més informació

21 Octubre de 2010

L´Arboç recupera les antigues places de l´entorn de l´esglèsia

Les obres de renovació de l´entorn de l´església de Sant Julià continuen a bon ritme i ja es van veient els resultats. Ara, amb l´enderroc de dues edificacions d ela plaça de la Badalota, els antics Don Pelayo i el Pou del Glass, l´Arboç ha recuperat la visual del campanar de l´església i es va assolint l´objectiu del projecte de recuperar les antigues places de l´entorn de l´església segons la seva configuració en construir-se el temple al segle XVII.

Més informació

20 Octubre de 2010

CONCURS PEL DISSENY DEL PROGRAMA DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA 2010

L´Ajuntament de l´Arboç convoca un concurs per seleccionar el programa d´actes de la Fira de Santa Llúcia. La Fira de la Punta al Coixí de l´any 2010, i el corresponent iman de nevera commemoratiu.

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner