Noticies

14 Febrer de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç tirarà endavant una nova fase del Centre Polivalent

Gràcies a una subvenció de 200.000 euros provinent del Ministeri de Cultura del govern espanyol, l´ajuntament de l´Arboç podrà tirar endavant una nova fase del centre polivalent. Concretament, es faran els tancaments exteriors i s´habilitaran quatre aules de l´Escola de Música Tradicional del Penedès.

Més informació

14 Febrer de 2011

Donació de sang a l´Arboç

El proper dijous 24 de febrer es farà a l´Arboç una jornada de donació de sang. Serà a la biblioteca municipal, de les 5 de la tarda a les 9 de la nit. Per donar sang només cal tenir un bon estat de salut, ser major d´edat, pesar un mínim de 50 quilos i, en cas de ser dona, no estar embarassada.

Més informació

10 Febrer de 2011

La Policia Local de l´Arboç evita dos intents de robatori en empresses del Polígon del Foix

La policia local de l´Arboç van impedir la passada setmana un intent de robatori en una empresa ubicada en el Polígon del Foix. Els agents van acudir al lloc dels fets, alertats per una trucada dels Mossos d´Esquadra del Vendrell.

Més informació

10 Febrer de 2011

Es comencen a planificar les actuacions de la remodelació del nucli antic de l´Arboç, inclòs en la Llei de Barris

Un cop acabades les obres de pavimentació dels carrers Sant Julià, Rafel de Casanoves i Nord, que formaven part del projecte de renovació de l´entorn de l´església, ja s´estan començant a planificar les actuacions que s´han de portar a terme per millorar i remodelar una part del nucli de l´Arboç.

Més informació

9 Febrer de 2011

Sessió de contes d´en Massagran a la Biblioteca Municipal de l´Arboç

El proper divendres 11 de febrer, a les sis de la tarda, tindrà lloc una nova sessió de l´hora del conte amb contes d´en Massagran a càrrec d´Albert Estengre.

Més informació

9 Febrer de 2011

Assemblea general ordinària dels Minyons de l´Arboç

El dissabte 5 de febrer es va celebrar l´Assemblea General Ordinària de l´entitat castellera Minyons de l´Arboç.

Més informació

1 Febrer de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç aprova una moció per demanar que els que els bancs no puguin demanar el deute hipotecari després d´embargar un habitatge

En el darrer cicle econòmic expansiu, el vertiginós augment del preu de l´habitatge, uns tipus d´interès a mínims històrics, una normativa molt laxa vers la responsabilitat dels bancs i caixes davant les condicions ofertades per a crèdits i hipoteques, han empès desenes de milers de famílies a hipotecar-se fins a 40 anys per poder fer front a la despesa mensual derivada de l´accés a l´habitatge

Més informació

1 Febrer de 2011

L´Ajuntament de l´Arboç rebutja amb una moció la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística de les escoles catalanes

El ple de l´Ajuntament de l´Arboç ha aprovat una moció, presentada per l´alcaldia i els grups municipals de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, manifestant el seu rebuig a les tres sentències emeses pel Tribunal Suprem espanyol (TS) perquè considera que "van en contra del sistema d´immersió lingüística de les escoles catalanes, que ha suposat i d´una manera demostrada, com així ho exposa el darrer informe PISA, un model d´èxit i de coneixement de la llengua pròpia de Catalunya, el català, i també de la llengua castellana."

Més informació

1 Febrer de 2011

Recuperades tres fonts històriques de l´Arboç

L´Ajuntament de l´Arboç ha recuperat tres fonts històriques del municipi, que com a conseqüència del pas dels anys i l´abandonament, havien quedat sepultades en mig dels camps i la muntanya.

Més informació

1 Febrer de 2011

Mor als 66 anys Manuel Motos Romero, vicepresident del Club de Futbol l´Arboç

Manuel Motos Romero va morir el passat divendres 27 de gener a l´edat de 66 anys. Vinculat amb el Club de Futbol de l´Arboç des-de la seva creació ara fa més de 40 anys, el Manuel era una persona leal , constant , creativa , compromesa amb una tasca totalment altruista i sempre amb l´objectiu de millorar el mòn l´esport a la vila. Actualment ocupaba el càrrec de vicepresident del club.

Més informació

28 Gener de 2011

Sopar cloenda de temporada 2010 dels Minyons de l´Arboç

La nit del passat 22 de gener, els Minyons de l´Arboç van celebrar el sopar de cloenda de la temporada 2010 amb la presència de 150 minyones i minyons, perfectament engalanats i amb moltes ganes de festa. La celebració va ser molt participativa.

Més informació

27 Gener de 2011

La Giralda de l’Arboç se encuentra en la avenida Jacint Verdaguer 35 de l’Arboç. Es un atractivo turístico de titularidad privada y admite exclusivamente visitas concertadas para grupos de más de 20 personas. La visita es guiada, su precio es de 10 euros por persona y su duración es de una hora aproximadamente.

Para más información o reservas, hay que llamar a la Oficina de Turismo de l’Arboç al teléfono 977 16 77 25

Si sois un grupo de menos de 20 personas llamad a la Oficina de Turismo; organizamos grupos grandes juntando grupos pequeños.Més informació

27 Gener de 2011

Construida en solo 16 años (1.631-1.647), la iglesia de San Julián se alza imponente en el sector central de la calle Mayor. De estilo barroco, consta de una nave de 40 metros de largo por 20 metros de ancho i 20 metros de altura. La fachada i sus dos torres de 28 metros pertenecen al renacimiento. El campanario es de planta octogonal.

Més informació

27 Gener de 2011

Esta calle de 260 m de longitud es el centro neurálgico de l´Arboç y acoge un buen número de atractivos turísticos. En la calle Mayor se mezclan estilos arquitectónicos diversos y de muy variada épocas. Aún se conservan algunas casas de origen medieval al lado de construcciones neogóticas, modernistas, novecentistas i neoclásicas de gran valor arquitectónico.

Més informació

27 Gener de 2011

Este emblemático edificio fue mandado construir el año 1873 como residencia del indiano Don Josep Gener i Batet.Més informació

27 Gener de 2011

Situado en el tramo final de la calle del Hospital, calle donde se conservan algunas casas del S.XVIII, el Hospital de San Antonio es un edificio modernista que fue construido entre 1.905 y 1.911, en substitución del antiguo hospital medieval.

Més informació

27 Gener de 2011

CAL GALLART

Més informació

27 Gener de 2011

CastelletMés informació

27 Gener de 2011

TorrelletesMés informació

27 Gener de 2011

La GornalMés informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner