Noticies

24 Novembre de 2010

L´Institut de l´Arboç celebra la Setmana de la Ciència

Amb motiu de la 15a Setmana de la Ciència, celebrada del 12 al 22 de novembre, el departament de Ciències Naturals de l´Institut de l´Arboç va organitzar un taller sobre experiments espectaculars de química

Més informació

23 Novembre de 2010

Set equips porten el nom del Club de Bàsquet l´Arboç aquesta temporada

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet l´Arboç ha presentat oficialment els set equips que juguen aquesta temporada

Més informació

15 Novembre de 2010

L´Ajuntament de l´Arboç té garantits 5 milions d´euros en inversions per als propers 7 anys

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, ja ha signat el conveni de col.laboració amb el departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del projecte d´intervenció integral al nucli de l´Arboç.

Més informació

14 Novembre de 2010

L´IES de l´Arboç rep el distintiu d´escola verda

Divendres passat, 12 de novembre, a l´auditori CatalunyaCaixa de Tarragona, va tenir lloc l´acte de lliurament dels distintius d´escoles verdes als centres de les comarques de Tarragona i de les Terres de l´Ebre

Més informació

9 Novembre de 2010

L´Ajuntament de l´Arboç potencia la participació ciutadana a través de la web

Facilitar la més àmplia informació sobre les activitats de l´Ajuntament i els seus serveis és l´objectiu de la web de l´Ajuntament de l´Arboç www.arbocenc.cat.

Més informació

4 Novembre de 2010

L´IES de l´Arboç guanya el cuncurs "ViatjarIES?"

Aquest curs 2010-2011 el Servei Jove Baix Penedès ha organitzat novament el concurs "ViatjarIES?", que pretén fomentar el coneixement de la comarca i potenciar la participació juvenil

Més informació

2 Novembre de 2010

Els alcaldes de l´Arboç i Banyeres lamenten la manca d´interès de Cimalsa per explicar les implicacions del Logis

L´alcalde de l´Arboç i l´alcaldessa de Banyeres del Penedès fan pública la manca d´interès demostrada per Cimalsa, que s´encarrega de la gestió dels centres logístics de Catalunya, per venir al territori per explicar a la població afectada les implicacions de la implantació de Logis Penedès.

Més informació

2 Novembre de 2010

Jornada de portes obertes de la comunitat Islàmica de l´Arboç

El passat dissabte la comunitat religiosa Islàmica de l´Arboç Almanar, amb la col.laboració de la Fundació de Pluralisme i Convivència, la Direcció General d´Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, i l´ajuntament de l´Arboç, va celebrar una jornada de portes obertes.

Més informació

2 Novembre de 2010

Set medalles per als set participants de l´Arboç en el Campionat de Catalunya infantil de Taekwondo

Set esportistes del Gimnàs Taekwondo l´Arboç van participar el passat 24 d´octubre en el Campionat Infantil de Catalunya, celebrat al pavelló de la Marbella, a Barcelona.

Més informació

27 Octubre de 2010

Celebració de la festa d´hivern de la Llar de Jubilats de l´Arboç

Com es tradicional per aquestes dates, diumenge passat es va celebrar un any mes la Festa de la Castanyada que organitza l´Associació Llar de Jubilats de l´Arboç.

Més informació

27 Octubre de 2010

Ràdio l´Arboç estrena nova web

Ràdio l´Arboç ja té a punt una nova pàgina web, www.radiobaixpenedes.cat, amb una imatge moderna i innovadora, amb continguts útils per a tothom, amb més notícies i amb més prestacions de la ràdio a la carta.

Més informació

27 Octubre de 2010

Els alcaldes de l´Arboç, Banyeres i Sant Jaume demanen a Cimalsa una reunió informativa per explicar la previsió d´implantació de "Logis Penedès"

Davant l´aprovació inicial del "Pla director urbanístic per al desenvolupament d´infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques de les comarques de l´Alt i el Baix Penedès, els alcaldes de l´Arboç i Sant Jaume dels Domenys i l´alcaldessa de Banyeres del Penedès han convidat a l´equip redactor d´aquest pla a realitzar una sessió informativa pública en algun dels tres municipis, adreçada a la ciutadania.

Més informació

21 Octubre de 2010

L´Arboç recupera les antigues places de l´entorn de l´esglèsia

Les obres de renovació de l´entorn de l´església de Sant Julià continuen a bon ritme i ja es van veient els resultats. Ara, amb l´enderroc de dues edificacions d ela plaça de la Badalota, els antics Don Pelayo i el Pou del Glass, l´Arboç ha recuperat la visual del campanar de l´església i es va assolint l´objectiu del projecte de recuperar les antigues places de l´entorn de l´església segons la seva configuració en construir-se el temple al segle XVII.

Més informació

20 Octubre de 2010

CONCURS PEL DISSENY DEL PROGRAMA DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA 2010

L´Ajuntament de l´Arboç convoca un concurs per seleccionar el programa d´actes de la Fira de Santa Llúcia. La Fira de la Punta al Coixí de l´any 2010, i el corresponent iman de nevera commemoratiu.

Més informació

7 Octubre de 2010

Nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional a l´Arboç

El passat 4 d´octubre es van iniciar a l´Arboç les classes del nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès. Amb més de 60 alumnes matriculats, aquesta prestigiosa

Més informació

29 Setembre de 2010

Cap infant de l´Arboç sense plaça a la llar municipal Minyons

El nou curs ha començat amb 104 nens i nenes de 4 mesos a dos anys i a partir del mes de gener s´obrirà una nova aula de nadons, arribant a les 111 places ocupades.

Més informació

13 Agost de 2010

PROGRAMA D´ACTES DE LA FESTA MAJOR 2010

PROGRAMA D´ACTES DE LA FESTA MAJOR 2010

Més informació

3 Agost de 2010

L´Arboç a TV3

Vídeo del programa "Viure a Catalunya" de TV3 sobre les obres de la biblioteca municipal, de la llar d´infants i la rehabilitació de Can Freixes, incloses en pel Pla únic d´obres i serveis (PUOSC) 2008-2012.

Més informació

28 Juliol de 2010

Pla director urbanístic per al desenvolupament d´infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques al Penedès

Informació pública de l´aprovació inicial del Pla director urbanístic per al desenvolupament d´infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques a les comarques de l´Alt i el Baix Penedès (inclou projecte tècnic)

Més informació

29 Juny de 2010

Projecte d´intervenció integral del nucli antic de l´Arboç

La Generalitat ha seleccionat el "Projecte d´intervenció intergral del nucli antic de l´Arboç"

Més informació


Plànol del municipi banner banner banner banner banner banner banner banner banner