Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Visita a l´Arboç dels guanyadors de la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”

1 Octubre 2019

El passat dissabte 28 de setembre la vila de L’Arboç va rebre la visita de les persones premiades amb el pack promocional de l’Arboç en la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que es va celebrar en 30 municipis catalans, beneficiaris de la Llei de Barris, el passat mes de juny. El municipi de l’Arboç participa assíduament en aquesta iniciativa d’abast català que dona protagonisme al comerç de proximitat i que també contribueix a la promoció turística de l’Arboç a la resta de Catalunya.

El Ple Municipal de l´Arboç aprova l´acord d´agermanament amb el municipi andalús de Guadix

30 Setembre 2019

Es faran plans i programes d’intercanvi entre els dos municipis i es celebrarà la setmana de Guadix i la setmana de l’Arboç per intercanviar activitats de caràcter cultural.

L´Ajuntament impulsa dos nous cursos de formació en informàtica gratuïts

25 Setembre 2019

Dirigits a persones amb nocions bàsiques que vulguin adquirir més coneixements. Degut a l’increment de persones interessades a realitzar aquests cursos, es seleccionaran els alumnes per rigurós ordre d´inscripció.

Els dies 23 i 25 d´octubre de 2019 es podrà tramitar el DNI a l´Arboç

25 Setembre 2019

Per tramitar el DNI cal concertar cita prèvia i hora al telèfon 977 167 707. És necessari portar una fotografia mida carnet, el DNI antic i la quantitat de 12 euros per pagar la taxa.

L´Arboç es mobilitza contra la crisi climàtica el dia 27 de setembre

24 Setembre 2019

S’organitzen busos gratuïts que sortiran de l’Arboç per anar a la manifestació del dia 27 de setembre a Tarragona.

L´Arboç serà seu d´un dels actes de commemoració del mes Pau Casals 2019

20 Setembre 2019

Es celebrarà el dia 4 d’octubre a les 20 hores una conferència a la parròquia de Sant Julià de l´Arboç sobre ´Pau Casals i el monestir de Montserrat´, que anirà a càrrec de l´abat de Montserrat i un concert a càrrec de l´orquestra de l´EMMPAC.

L´Arboç organitza un taller de grafitis per a joves aquest cap de setmana

19 Setembre 2019

S’hi poden apuntar joves d’11 fins a 27 anys, i les places estan limitades a 20.

BAN: Presentació avanç Pla Director de l´Activitat Econòmica Sant Marçal - Cal Vies

17 Setembre 2019

L’Arboç, 17 de setembre de 2019. El proper Dijous 19 de setembre a les 18 hores a l’Auditori Municipal de la Casa de Cultura tindrà lloc la presentació del Pla Director de l’Activitat Econòmica Sant Marçal - Cal Vies, que anirà a càrrec del Departament Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya