Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Servei d´atenció i acompanyament psicològic a l´Arboç

21 Març 2020

L´Ajuntament de l´Arboç posa en funcionament a partir del proper dilluns dia 23 de març un servei d´acompanyament i atenció psicològica per totes aquelles persones que necessitin ajuda per gestionar aquesta situació tan excepcional que estem vivint. D´aquesta manera, mentre duri el confinament a causa del covid19 hi haurà un psicòleg professional que, de manera voluntària, atendrà les trucades als següents telèfons. Telèfon Servei d’Atenció i Acompanyament Psicològic: Dilluns, dimarts i dijous de de 10h a 12h: 642 153 244 Dilluns, dimecres i divendres de 17h a 19h: 642 153 152. #AjuntamentdelArboç #joemquedoacasa #yomequedoencasa

Telèfon per a consultes exclusivament pediàtriques.

20 Març 2020

Els Ajuntaments de L´Arboç, Banyeres, Llorenç i Sant Jaume dels Domenys col·laboren amb l´ABS Baix Penedès Interior posant un telèfon de reforç per facilitar la comunicació entre les famílies i els professionals de l´equip de pediatria del CAP de L´Arboç. A partir del proper dilluns.

RECOMANACIONS DE GESTIÓ PSICOLÒGICA DURANT QUARENTENES PER MALALTIES INFECCIOSES

20 Març 2020

Davant l’alerta sanitària generada per l’arribada al nostre país del nou coronavirus SARS-CoV-2, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya vol compartir amb la ciutadania una sèrie de recomanacions sobre la gestió psicològica d’aquesta circumstància amb un doble objectiu: evitar que la por es converteixi en un fenomen viral que interfereixi en la ja prou complexa situació sanitària i, arribat el cas, fer més tolerable la situació de confinament durant la quarantena.

Demà al matí de 9h a 12h es procedirà a la desinfecció dels carrers més concorreguts de la nostra vila.

19 Març 2020

Demà divendres 20 de març de 9h a 12h començaran els treballs de desinfecció dels carrers del municipi més concorreguts, especialment on hi ha comerços que venen productes de primera necessitat.

Aquesta és una acció per seguir lluitant en la prevenció de la pandèmia del COVID19. Aquesta acció anirà a càrrec de l’empresa Ferrovial. Les tasques d’higienització es faran amb aigua i desinfectant no tòxic. Disculpeu les molèsties que aquestes accions us puguin ocasionar.

D’altra banda recomanem a tots els veïns que vagin netejant i desinfectant -amb les mesures de protecció adequades- els accessos als seus habitatges, portes d’entrada, reixes, baranes, timbres i qualsevol altre element que estigui exposat o pugui ser susceptible de ser tocat per diverses persones.

Decret d´Alcaldia amb mesures d´obligat compliment en els establiments dedicats a la venda de productes d´alimentació ubicats a l´Arboç.

19 Març 2020

L’Ajuntament informa: Decret d´Alcaldia amb mesures d´obligat compliment en els establiments dedicats a la venda de productes d’alimentació ubicats a l’Arboç.

Agents de la Policia Local de l’Arboç estan realitzant controls policials vetllant pel compliment de les restriccions de mobilitat a la nostra vila

19 Març 2020

Agents de la Policia Local de l’Arboç estan realitzant controls policials vetllant pel compliment de les restriccions de mobilitat a la nostra vila per donar compliment amb el Real Decret 463/2020. De moment ja s’han fet identificacions a persones que circulaven sense cap causa que ho justifiqui, podent derivar en alguns casos en sancions.

Crida de l´Ajuntament a romandre confinats i no anar al Cap de l´Arboç

17 Març 2020

Des de l´Ajuntament de l´Arboç fem una crida a tota la població perquè es quedi a casa i no surti al carrer. També demanem que eviteu en la mesura que sigui possible d´anar al CAP, per això s´ha habilitat el telèfon: 977 671588 o per correu electrònic a l’adreça: consultaarboc@xarxatecla.cat

Recordem que les farmàcies ja imprimeixem les receptes i no cal passar pel CAP a recollir-les. Igualment les baixes s´envien per correu electrònic.

Demanem a la població que segueixi les recomanacions per evitar el contagi del coronavirus Covid-19:

-Rentar-se les mans sovint amb sabó

-Tapar-se la boca i el nas en tossir o esternudar (utilitzant mocadors d’un sol ús)

-Mantenir la distància d’entre 1 i 2 m. amb altres persones en qualsevol espai públic com botigues, farmàcies o supermercats

-No compartir amb ningú menjar i estris (coberts, gots, tovallons,...)

-La mascareta es recomana quan us ho indiqui el personal sanitari i sempre que us trobeu amb persones amb símptomes respiratoris.

Tancament de l´oficina d´atenció al ciutadà a l´Ajuntament de l´Arboç

15 Març 2020

Pels motius d´emergència i excepcionalitat d´aquests dies arran de les mesures de prevenció preses a escala nacional contra el COVID-19, el govern municipal ha decretat el tancament de l´atenció al públic de l´Ajuntament i de Casa de Cultura.

Si us plau, qualsevol incidència, instància, requeriment d´informació o tràmit que no sigui d´absoluta necessitat, ajorneu-lo o feu ús si és possible, de les vies telemàtiques.

Telèfon de contacte: 977 67 00 83

Seu electrònica (Instància general):

https://arbocenc.eadministracio.cat/

Si no teniu certificat electrònic, recomanem donar-se d´alta a l´idCat mòbil. Per registrar-se us seran necessaris el vostre DNI i el vostre carnet de salut CatSalut. Ho podeu fer senzillament des d´aquest enllaç: https://idcatmobil.seu.cat/loginSenseCertificat.

Un cop donats d´alta, podreu accedir indicant el vostre DNI i número de mòbil, on rebreu un missatge amb el codi d´autentificació. Això també us servira per pròxims tràmits que vulgueu fer amb l´administració.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

L´Ajuntament de l´Arboç coordina un servei per tal de dur aliments i medicaments a les persones grans

15 Març 2020

L’Arboç, 15 de març de 2020. Durant el temps que duri la situació d’emergència sanitària, l’Ajuntament de l’Arboç coordinarà un servei per tal de portar medicaments i productes de primera necessitat a les persones grans i depenents que ho necessitin, i no disposin de ningú que els ho pugui anar a buscar.

Aquest servei es posarà en funcionament a partir de demà dilluns 16 de març, de dilluns a dissabtes, de 10h a 13h i de 17h a 20h a través dels següents telèfons municipals: 642 153 572 i 642 153 580. Personal municipal atendrà la trucada i personal de Protecció Civil portarà els productes fins a casa de la persona que ho sol.liciti.