Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Ajuntament de l´Arboç repartirà 75.000€ entre totes les famílies del municipi per gastar als comerços i serveis de la vila en el marc de la campanya "El nostre comerç, el millor regal"

9 Desembre 2020

Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20€ i fins a un màxim de 60€ en ARBOCETES, la nova moneda que s’ha creat i que tindrà validesa mentre duri la campanya, del 19 de desembre fins el 15 de febrer.

El Compte de Pagament Personalitzat de BASE-Gestió d´Ingressos permet agrupar els tributs municipals i fraccionar-ne el pagament a terminis

7 Desembre 2020

Els ciutadans i les empreses que vulguin beneficiar-se d´aquest servei poden sol·licitar-ho a www.base.cat o en qualsevol de les oficines fins al 31 de desembre.

L’Ajuntament de l’Arboç amplia i millora les instal.lacions del gimnàs municipal

4 Desembre 2020

S’ha ampliat la sala de fitnes en 115m2, s’ha millorat la ventil.lació de la sala d’activitats dirigides i s’ha comprat nou material entre d’altres millores.

L’Ajuntament de l’Arboç instal·la senyalització informativa a diversos edificis catalogats del municipi

3 Desembre 2020

S’han col.locat en 13 dels edificis més rellevants, plaques amb un codi QR que direcciona a un espai on pot trobar informació detallada sobre tots els aspectes turístics i comercials de la vila, dins de la web turística de l’Arboç.

Mocions i acords del darrer Ple Ordinari celebrat per l’Ajuntament de l’Arboç el dijous 26 de novembre de 2020

2 Desembre 2020

Aquestes són les mocions presentades i els resultats del darrer Ple Ordinari celebrat el dijous 26 de novembre a les 19:00h:

L´Ajuntament de l´Arboç farà la poda d’arbres seguint els criteris tècnics d’un biòleg

30 Novembre 2020

S’ha realitzat un estudi de l’arbrat municipal que ha servit per definir un Pla de Poda Municipal que estableix els criteris a seguir.

L´Ajuntament de l´Arboç fa oficial la suspensió de la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia per la Covid-19

27 Novembre 2020

S’havia de celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà l´adquisició d´equips informàtics per a estudiants del municipi de 5è de primària fins a grau universitari

24 Novembre 2020

Amb motiu de la situació creada per la Covid-19 amb l’augment de classes online, l’Ajuntament vol ajudar a garantir el dret fonamental a l’Educació.

Es subvencionarà el 50% del cost fins a un màxim de 150€ per unitat familiar.

L´Ajuntament de l´Arboç commemorarà el Dia Mundial contra la violència de Gènere en format virtual

23 Novembre 2020

Es penjarà un vídeo a les xarxes on 5 arbocencs llegiran diferents fragments de novel.les on es reflecteix el maltractament vers la dona.