Ajuntament de l'Arboç

Notícies

CAMPANYA COMERCIAL DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

15 Desembre 2021

L’Ajuntament de l’Arboç torna a convocar la campanya comercial “El nostre comerç, el millor regal” per ajudar d’una manera directa el comerç i serveis de proximitat, incloent-hi els bars i restaurants, des del 20 de desembre de 2021 fins el proper 7 de febrer de 2022.

Molt bon ambient amb molta afluència de visitants a la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç

14 Desembre 2021

L’Arboç, 14 de desembre de 2021. L’Arboç ha tornat a esdevenir, aquest darrer cap de setmana, la capital catalana de la punta al coixí, en una altra concorreguda i nadalenca edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

L´Arboç reedita la campanya “Compra a la Fira”, amb 100 premis per sortejar entre clients de les parades de la Fira de Santa Llúcia

9 Desembre 2021

Amb una compra en qualsevol parada de la Fira es podrà entrar als sortejos.

L´Ajuntament de l´Arboç repartirà 65.000€ en arbocetes en la segona edició de la campanya ´´L´Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal´´

9 Desembre 2021

Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20€ i fins a un màxim de 50€ en “ARBOCETES” per gastar mentre duri la campanya en els comerços participants.

Centenars de puntaires participaran a la XXVI edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç

7 Desembre 2021

L’Arboç, 7 de desembre de 2021. A partir del proper divendres 10 de desembre, l’Arboç viurà un cap de setmana ple d’activitats amb la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya que servirà per donar el tret de sortida a la campanya del Nadal.

La 809 edició de la Fira de Santa Llúcia tindrà un marcat accent infantil i nadalenc

3 Desembre 2021

L’edició d’enguany reforça les activitats complementàries nadalenques enfocades a les Famílies i per la mainada com una xocolatada, la visita del Pare Noel i altres personatges nadalencs, el Tió, l’Arbre dels Desitjos i la Bola del Nadal.

L´Arboç inaugurarà la remodelació de l´Escola de Puntaires durant la Fira de Santa Llúcia

1 Desembre 2021

És l’Escola de Puntaires més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol i aquest any celebra el seu 80è aniversari

La inauguració tindrà lloc el divendres 10 de desembre a les 19.15 h en el marc dels actes de la Fira de Santa Llúcia

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa el Pla Horitzó Arbocenc 2030 per fer front als reptes de futur de la vila

30 Novembre 2021

Estarà dotat amb 1 milió d’euros que aportarà directament l’Ajuntament però aquest import es podrà ampliar amb subvencions i els fons europeus next generation.

L´Ajuntament de l´Arboç i la Fundació La Caixa renoven el conveni d’ajuts d´urgència social

29 Novembre 2021

Aquests ajuts representen un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de l’Arboç.