Ajuntament de l'Arboç

Notícies

El Gimnàs Taekwondo l´Arboç guanya 31 medalles en el Campionat de Tècnica i Pumsem provincial

16 Juny 2011

El passat dia 5 de juny de 2011, es va celebrar el Campionat de Tècnica i Pumsem Provincial a la població de El Morell, en el que hi va participar el ginmnàs de l´Arboç.

Els alumnes de Cunit i l´Arboç finalitzen els cursos de català per a adults

15 Juny 2011

El curs 2010-2011, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) -mitjançant el Servei Comarcal de Català del Baix Penedès- ha organitzat els cursos de català per a adults en diferents municipis de la comarca.

Taller casteller a Coma-ruga a càrrec dels Minyons de l´Arboç

8 Juny 2011

Un grup de gent de la colla castellera Minyons de l´Arboç van dur a terme un taller casteller a l´escola pública "Els Secallets" de Coma-ruga. Aquest taller es va fer fora de les hores lectives, a l´interior del gimnàs de l´escola. Hi van assistir 40 nenes i nens de 3 a 12 anys. També van participar algunes mares i pares.

Nadia Garrido, medalla de bronze al campionat de taekwondo d´Espanya

8 Juny 2011

El passat dissabte dia 28 de maig, es va celebrar a Segovia el campionat d´Espanya en la categoria de cadet de taekwondo.

Audició final del curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès

8 Juny 2011

El proper diumenge 12 de juny arriba l´audició de final de curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l´Arboç

Actuació dels exdansaries de l´Esbart Sant Julià el proper dissabte 11 de juny a la Badalota

7 Juny 2011

Aquest any 2011 l´Esbart Sant Julià de l´Arboç celebra el seu 50è aniversari des de la seva creació.

Per aquest motiu, l´Esbart Sant Julià va convocar fa uns mesos a tots aquells ex-dansaires que van formar part en algun moment del cos de dansa del grup, per tal d´organitzar amb tots ells, una actuació especial aquest mes de juny dins del calendari d´actes d´aniversari programats per tot aquest any 2011.

El holding familiar català Línea Hogar inaugura nova seu a L´Arboç

3 Juny 2011

La inauguració, que tindrà lloc divendres 10 de juny, comptarà amb la presència de Francesc Xavier Mena, conseller d´Empresa i Ocupació

A punt el VIII Torneig Memorial Amador Rodriguez de l´Arboç

30 Maig 2011

Els propers dies 4 i 5 de juny el nou camp municipal de gespa artificial de l´Arboç acollirà la VIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol 7 i 11, organitzat pel Club Futbol Base L´Arboç i que compta amb la col.laboració de l´Ajuntament.

L´Ajuntament de l´Arboç regalarà adob orgànic als vilatans que utilitzin la deixalleria mòbil

1 Juny 2011

L´Ajuntament de l´Arboç us informa que a partir del divendres 3 de juny i fins a finals d´existències, els veïns i veïnes que facin ús de la deixalleria mòbil se´ls hi entregarà una bossa de compost orgànic fet a partir de les restes de menjar que es recullen porta a porta.