Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Institut de l´Arboç novament al Dia de la Ciència al carrer de Lleida

31 Maig 2011

Dissabte 28 de maig, un grup d´alumnes de 4t d´ESO de l´Institut de l´Arboç, acompanyat per les seves professores de Física i Química, va participar novament en la cinquena edició del Dia de la Ciència al carrer de Lleida.

Resultats eleccions municipals 2011

23 Maig 2011

El PSC guanya les eleccions a l´Arboç

L´arxiver de l´Arboç Josep Ma. Jané reb el premi Teresa Basora

18 Maig 2011

Prop de 350 persones van assistir a la segona Festa de la Cultura del Penedès, que es va celebrar al Teatre Principal de Vilanova el passat divendres 14 de maig. En el marc de la festa, organitzada de manera biennal per l´Institut d´Estudis Penedesencs (IEP), es van lliurar els Reconeixements Culturals Collita 2011, uns premis que tenen per objectiu guardonar aquelles persones, entitats, empreses, col-lectius i administracions que realitzen una tasca en favor de la cultura penedesenca.

Sisena edició del crèdit de síntesi sobre l´Arboç

17 Maig 2011

Del 3 al 6 de maig l´IES L´Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l´Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d´ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l´IES L´Arboç i està registrada al Departament d´Educació de la Generalitat.

Es desconvoca la vaga

12 Maig 2011

Us informem que s´ha arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida respecte del servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Visita de l´Associació de Dones de l´Arboç a Madrid

11 Maig 2011

Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l´Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l´arbocenc Jordi Jané.

Caminada cultural per les fonts recuperades amb el programa de ràdio "Contes de la Terra"

11 Maig 2011

El passat diumenge 8 de maig, el programa Contes de la Terra de Ràdio l´Arboç va organitzar una caminada guiada pels encontorns per conèixer les fonts recuperades recentment per l´Ajuntament

Caminada cultural per l´entorn de l´Arboç amb l´Esbart Sant Julià

7 Maig 2011

El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la "Caminada cultural" que organitzava l´Esbart Sant Julià de l´Arboç. Aquest és un dels actes que l´esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.

El CAP de l´Arboç funciona les 24 hores amb total normalitat i el Departament de Salud de la Generalitat desmenteix els rumors sobre el tancament del servei nocturn

5 Maig 2011

Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d´urgència el passat 15 d´abril amb l´intenció de fer les actuacions pertinents per tal d´esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d´atenció primària de l´Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d´aquest servei nocturn, ja que això supossaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.