Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Gran éxit de la jornada de portes obertes del nou hotel d´entitats Cal Freixas

29 Març 2011

El passat dissabte 26 de març de 10 a 14 h es va celebrar a l´Arboç, en un ambient festiu, una jornada de portes obertes al nou equipament municipal Cal Freixas.

Es presenta a l´Arboç l´Estratègia Catalana "RESIDU ZERO"

28 Març 2011

En el marc dels actes organitzats per commemorar els dos anys de la implantació del sistema de recollida "porta a porta" a l´Arboç, es va presentar l´Estratègia Catalana "Residu Zero" per part de Mercè Girona, presidenta de la Fundació Catalana Prevenció de Residus i Consum Responsable.

Desfilada de moda a l´Institut de l´Arboç

27 Març 2011

El passat divendres 25 de març l´alumnat de 1r de batxillerat va organitzar i fer una desfilada de moda amb la finalitat de recaptar fons de cara al viatge de final de curs.

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla

22 Març 2011

Des d´aquest passat diumenge l´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla del municipi. L´alcalde, Carles Ribé, acompanyat pel primer tinent d´alcalde Joan Plana i altres regidors, i la presidenta de l´Esbart M. Antònia Gumà, va descobrir la placa que dóna el nom de Rambla 50è aniversari Sant Julià de l´Arboç.

Aquest dissabte, jornada de portes obertes de Can Freixes

22 Març 2011

Un cop acabades les obres, l´Ajuntament de l´Arboç organitza per aquest proper dissabte una jornada de portes obertes perquè tots els arbocencs i arbocenques puguin conèixer aquest nou equipament municipal

La Policia Local de l´Arboç enxampa al presumpte lladre de peces d´un tractor

15 Març 2011

La policia local de l´Arboç ha detingut a un veí de Santa Margarita i els Monjos, J.M.M. de 44 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Excel-lents resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans a l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

15 Març 2011

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, i l´alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Miquel Martil, han presentat els resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans d´aquests municipis i de la Bisbal del Penedès. Els tres ajuntaments van posar en marxa l´any una nova estratègia en la gestió dels residus per minimitzar la generació de residus, i incrementar els nivells de reciclatge, en quantitat i qualitat de totes les fraccions (restes de menjar, restes vegetals, paper i cartró, vidre, envasos lleugers, roba, mobles, trastos vells i voluminosos i recollides especials d´altres residus).

L´Ajuntament regala compost procedent de les restes de menjar recollides porta a porta

8 Març 2011

Aviat farà ja dos anys que l´Ajuntament de l´Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi.

L´Associació de Jubilats de l´Arboç celebra el Carnaval amb nova junta

7 Març 2011

L´Associació de Jubiltas de l´Arboç ha aprofitat la celebració de la festa del Carnaval per presentar als membres de la nova junta directiva.