Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Aquest dissabte 28 de juny arriba “L’Embruixada” a L’Arboç

26 Juny 2014

El proper dissabte 28 de juny, tindrà lloc al carrer Major i adjacents de l’Arboç, la primera edició de “L’Embruixada”, organitzada per l’associació L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, el Ball de Diables de l’Arboç i el Drac de Banyeres del Penedès.

L´Ajuntament de l´Arboç convoca la segona edició del programa de pràctiques en empreses per a joves del municipi

24 Juny 2014

L’objectiu del programa és dotar a les persones joves amb qualificació i poca experiència laboral de major capacitació per tal d’assolir la seva inserció laboral posterior amb més facilitat.

Ball i Revetlla de Sant Joan a l’Arboç

20 Juny 2014

El proper dilluns 23 de juny a les 12 de la nit, la vila de l’Arboç celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan.

L’Arboç acull la XVII Mostra de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya

19 Juny 2014

L’Arboç acollirà els propers divendres i dissabte, 20 i 21 de juny, la XVII Mostra de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya, que comptarà amb la participació dels Balls de Diables Sant Quintí de Mediona, La Riera de Gaià, Sitges, Tarragona, Torredembarra, El Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i l’Arboç.

10è aniversari de Ràdio L’Arboç

19 Juny 2014

El passat dijous 19 de juny de 2014 es complien deu anys d´ençà que la Ràdio Municipal de l’Arboç iniciava les seves emissions diàries.

L’Ajuntament de l’Arboç quadruplica els ajuts mínims a les empreses que contractin persones desocupades del municipi

23 Juny 2014

L’Ajuntament de l’Arboç incorpora importants novetats i renova la convocatòria de subvencions a les empreses del municipi que realitzin contractacions de persones desocupades.

Lluïment dels Minyons de l’Arboç en la seva XIIa Diada

17 Juny 2014

La històrica plaça de la Vila de l’Arboç va acollir, el passat dissabte 14 de juny a les sis de la tarda, la dotzena edició de la Diada dels Minyons de l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç convoca un concurs de grafitis per decorar l’interior del poliesportiu

11 Juny 2014

L’Ajuntament de l’Arboç convoca el “1r Concurs de Grafitis L’Arboç” amb l’objectiu de seleccionar les dues millors obres que decoraran els panells laterals de l’interior del Poliesportiu Municipal, que tenen unes dimensions de 26,75 metres d’amplada i 2 metres d’alçada.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida als propietaris de pisos buits

10 Juny 2014

L’Ajuntament de l’Arboç realitza una crida als propietaris de pisos buits per tal que valorin la possibilitat d’ofertar-los en règim de lloguer a través del servei municipal de Borsa d’Habitatge.