Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Actuació dels exdansaries de l´Esbart Sant Julià el proper dissabte 11 de juny a la Badalota

7 Juny 2011

Aquest any 2011 l´Esbart Sant Julià de l´Arboç celebra el seu 50è aniversari des de la seva creació.

Per aquest motiu, l´Esbart Sant Julià va convocar fa uns mesos a tots aquells ex-dansaires que van formar part en algun moment del cos de dansa del grup, per tal d´organitzar amb tots ells, una actuació especial aquest mes de juny dins del calendari d´actes d´aniversari programats per tot aquest any 2011.

El holding familiar català Línea Hogar inaugura nova seu a L´Arboç

3 Juny 2011

La inauguració, que tindrà lloc divendres 10 de juny, comptarà amb la presència de Francesc Xavier Mena, conseller d´Empresa i Ocupació

A punt el VIII Torneig Memorial Amador Rodriguez de l´Arboç

30 Maig 2011

Els propers dies 4 i 5 de juny el nou camp municipal de gespa artificial de l´Arboç acollirà la VIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol 7 i 11, organitzat pel Club Futbol Base L´Arboç i que compta amb la col.laboració de l´Ajuntament.

L´Ajuntament de l´Arboç regalarà adob orgànic als vilatans que utilitzin la deixalleria mòbil

1 Juny 2011

L´Ajuntament de l´Arboç us informa que a partir del divendres 3 de juny i fins a finals d´existències, els veïns i veïnes que facin ús de la deixalleria mòbil se´ls hi entregarà una bossa de compost orgànic fet a partir de les restes de menjar que es recullen porta a porta.

L´Ajuntament de l´Arboç aprofita els fons europeus i edita material promocional turístic

1 Juny 2011

L´Ajuntament de l´Arboç ha editat recentment cinc nous opuscles promocionals turístics finançats pels fons europeus FEDER. Per una banda, s´ha editat una guia turística en tres idiomes (català, anglès i castellà) i un plànol turístic i comercial del nucli urbà.

L´Institut de l´Arboç novament al Dia de la Ciència al carrer de Lleida

31 Maig 2011

Dissabte 28 de maig, un grup d´alumnes de 4t d´ESO de l´Institut de l´Arboç, acompanyat per les seves professores de Física i Química, va participar novament en la cinquena edició del Dia de la Ciència al carrer de Lleida.

Resultats eleccions municipals 2011

23 Maig 2011

El PSC guanya les eleccions a l´Arboç

L´arxiver de l´Arboç Josep Ma. Jané reb el premi Teresa Basora

18 Maig 2011

Prop de 350 persones van assistir a la segona Festa de la Cultura del Penedès, que es va celebrar al Teatre Principal de Vilanova el passat divendres 14 de maig. En el marc de la festa, organitzada de manera biennal per l´Institut d´Estudis Penedesencs (IEP), es van lliurar els Reconeixements Culturals Collita 2011, uns premis que tenen per objectiu guardonar aquelles persones, entitats, empreses, col-lectius i administracions que realitzen una tasca en favor de la cultura penedesenca.

Sisena edició del crèdit de síntesi sobre l´Arboç

17 Maig 2011

Del 3 al 6 de maig l´IES L´Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l´Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d´ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l´IES L´Arboç i està registrada al Departament d´Educació de la Generalitat.