Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Visita de l´Associació de Dones de l´Arboç a Madrid

11 Maig 2011

Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l´Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l´arbocenc Jordi Jané.

Caminada cultural per les fonts recuperades amb el programa de ràdio "Contes de la Terra"

11 Maig 2011

El passat diumenge 8 de maig, el programa Contes de la Terra de Ràdio l´Arboç va organitzar una caminada guiada pels encontorns per conèixer les fonts recuperades recentment per l´Ajuntament

Caminada cultural per l´entorn de l´Arboç amb l´Esbart Sant Julià

7 Maig 2011

El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la "Caminada cultural" que organitzava l´Esbart Sant Julià de l´Arboç. Aquest és un dels actes que l´esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.

El CAP de l´Arboç funciona les 24 hores amb total normalitat i el Departament de Salud de la Generalitat desmenteix els rumors sobre el tancament del servei nocturn

5 Maig 2011

Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d´urgència el passat 15 d´abril amb l´intenció de fer les actuacions pertinents per tal d´esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d´atenció primària de l´Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d´aquest servei nocturn, ja que això supossaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.

Acord pel compliment dels serveis mínims en la recollida de brossa a l´Arboç

4 Maig 2011

L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D´EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L´ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Caminada de Ràdio l´Arboç per conèixer les fonts recuperades

3 Maig 2011

Ràdio l´Arboç i el programa "Contes de la terra" organitzen per a aquest proper diumenge 8 de maig una sortida a peu per conèixer les fonts recentment recuperades per l´ajuntament.

Segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l´Arboç

3 Maig 2011

La plaça i el carrer Major de l´Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

L´Ajuntament homenatja als nonagenaris en la festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

2 Maig 2011

Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l´Arboç va celebrar la seva festa l´1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s´ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.

Intent d´agressió amb una barra de ferro per part d´un alliberat de CCOO contra tres treballadors de la recollida de brossa de l´Arboç que efectuaven els serveis mínims

28 Abril 2011

La nit del dimecres 27 d´abril un piquet encapçalat per un alliberat del sindicat de CCOO i format per vuit persones més en dos vehicles privats, va presentar-se a l´Arboç sobre les 22:30h a la zona del barri de La Cristalera, concretament al carrer d´Alcalà de Guadaira, amb l´objectiu d´aturar els serveis mínims de recollida d´escombraries que s´efectuaven amb motiu de la vaga convocada des de el passat 26 d´abril per part de l´empresa Andrés Alcàntara i Cosbapsa.