Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Arboç es mulla aquest diumenge per l´esclerosi múltiple i visibilitzar-la

12 Juliol 2019

L’Ajuntament instal.larà 3 inflables refrescants i un tobogan aquàtic. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia.

Banys nocturns amb música a la piscina municipal d’estiu de l´Arboç a partir d´avui dijous

11 Juliol 2019

Es farà tots els dijous des d’avui 11 de juliol fins al 22 d’agost de les 10 a mitjanit.

La Giralda de l´Arboç serà un dels escenaris de la VI edició dels Divendres Divins de la DO Penedès

9 Juliol 2019

Aquesta original iniciativa que barreja patrimoni, vi i cultura se celebrarà a l’Arboç el proper 26 de juliol.

Ja es coneixen els 10 guanyadors a la campanya comercial Compra i guanya impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç

5 Juliol 2019

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç ha impulsat, per sisè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial per ajudar a la dinamització del comerç local. L’Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 9ª Campanya Comercial “Compra i guanya”, juntament amb 30 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

L´Arboç renova els continguts dels panells turístics del municipi

4 Juliol 2019

Els nous panells incorporen informació útil tant pels visitants com pels propis habitants de l’Arboç.

L´Arboç aprova el nou cartipàs municipal pel mandat 2019 - 2023

3 Juliol 2019

Joan Sans continuarà com alcalde, Alfons Ribas serà el 1er Tinent d’alcalde, Sonia Magrané com a 2a, Miguel Ángel del Río, 3er i Montserrat Pérez, 4a.

L´Arboç participa novament al Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l´Alt Penedès

28 Juny 2019

S´ha creat una selecció municipal infantil per participar en el torneig

L´Ajuntament de l´Arboç se suma al Dia Internacional de l´Orgull LGTBI

28 Juny 2019

Avui se celebra el Dia Internacional de l´Orgull LGTBIQ, una jornada en la que es crida l´atenció sobre un col·lectiu els drets del qual no sempre han estat respectats i que, fins i tot en l´actualitat, continua sent objecte de tracte discriminatori i desigual. El 28 de juny recordem els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, la revolta coneguda com Stonewall, on es va denunciar per primera vegada públicament la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI. El Consistori de l´Arboç ens adherim a la declaració institucional que s´adjunta, promulgada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i ens sumem al compromís amb la igualtat, la universalitat dels drets i la condemna ferma de qualsevol tipus de discriminació. Des dels ajuntaments tenim la responsabilitat de construir pobles i ciutats més obertes i diverses.

Obertura Piscina Municipal d´Estiu de l´Arboç per l´Onada de calor

27 Juny 2019

A causa de l’onada de calor, l’Arboç es suma a la iniciativa de jornada de portes obertes amb entrada lliure gratuïta a la piscina d’estiu. La mesura s’aplicarà avui i demà, 27 i 28 de juny. L’accès serà fins cobrir l’aforament màxim i es reservarà un 20% de l’aforament pels abonats de la piscina d’estiu. A refrescar-se!