Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa una enquesta entre els joves per crear el nou Pla local de Joventut 21-23

20 Novembre 2020

L’enquesta és oberta a tots els joves del municipi entre els 12 i els 26 anys i es pot respondre telemàticament a través del web www.arbocencopina.cat a partir del dimarts vinent 24/11 i fins el dia 14/12.

Subvenció de la Diputació de Tarragona

20 Novembre 2020

La Diputació de Tarragona mitjançant la convocatòria per a la concessió de subvencions a Ajuntaments i altres ens local de la demarcació de Tarragona, d’acord amb la convocatòria per a activitats culturals, esportives i educatives i per l’impacte i les despeses ja realitzades derivades dels efectes de la COVID-19, Any 2020, del Servei d’Assistència Municipal, ha concedit a l’Ajuntament de l’Arboç:

L´Ajuntament de l´Arboç i l’AMPA impulsen un hort urbà a l´Escola Sant Julià

18 Novembre 2020

Va ser una idea sorgida de l’equip directiu de l’Escola i té la intenció d’apropar l’agricultura sostenible als alumnes del centre.

Avís de tall d´aigua per manteniment

18 Novembre 2020

Sorea informa que aquesta nit de dimecres 18/11 de les 22:00h a les 7:00h de dijous 19/11 es procedirà al tall del subministrament d´aigua per a realitzar millores a la xarxa de distribució. La zona afectada serà tot el municipi. Disculpeu les molèsties.

L´Ajuntament de l´Arboç incorpora les 5 rutes de Pedra Seca del Municipi a la web turística larbocturistic.cat

17 Novembre 2020

S’ofereix informació molt detallada de cadascuna d’elles, amb una explicació del recorregut, un mapa geolocalitzat, i enllaços a la web especialitzada en pedra seca wikipedra.

L´Ajuntament de l´Arboç cobrarà un recàrrec del 50% de l´IBI a propietaris que tinguin 3 o més habitatges buits a l´Arboç

16 Novembre 2020

No s´aplicarà el recàrrec si inclouen la propietat a una borsa de mediació de lloguer social on hi participi l´Ajuntament. Si es lloga a través de la borsa, podran obtenir un descompte de fins el 50% de l´IBI, equivalent al temps que romangui llogat.

La Policia Local de l’Arboç posa 6 denúncies per no dur la mascareta a la via pública en diferents punts de la vila

12 Novembre 2020

De les 6 sancions, 3 han derivat en sancions per resistència a l’autoritat.

L’Ajuntament de l’Arboç obre de nou el plaç per sol.licitar les línies de subvenció de fins a 500 € per al pagament de taxes de comerços i serveis de proximitat

12 Novembre 2020

L’Ajuntament ha simplificat el procés i la documentació per facilitar que les empreses que no s’hi han adherit ho puguin fer.

El període per sol.licitar-ho s’iniciarà a partir del proper dilluns 16 de novembre i fins el 30 de novembre, i es recomana fer-ho a través de la Seu Electrònica https://arbocenc.eadministracio.cat/ Per fer-ho presencialment cal demanar cita prèvia.

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

12 Novembre 2020

Actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona