Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Preguntes sobre la reobertura al públic de comerç minorista (botigues) i de serveis, inclosa restauració i hostaleria

4 Maig 2020

A partir del 4 de maig inclòs, s’ha autoritzat la reobertura al públic dels locals i establiments de comerç minorista (botigues) i de serveis professionals (reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etcètera), inclosa la restauració i l’hostaleria, amb determinades condicions de seguretat.

L´Arboç celebra el primer Ple Ordinari telemàtic de la seva història

1 Maig 2020

Es va celebrar ahir dijous 30 d’abril a les 19 hores i es va retransmetre en directe a través de Youtube. El podeu recuperar a sota.

El Ple Municipal de l´Ajuntament de l´Arboç donarà veu als ciutadans telemàticament al no poder celebrar el Ple presencial

28 Abril 2020

S’ha habilitat un mail: plelarboc@gmail.com per enviar les preguntes fins el dijous 30 d’abril a les 12 hores

L´Ajuntament de l´Arboç intensifica la seva colaboració amb el Banc d´Aliments per la crisi del covid19

28 Abril 2020

Actualment s’estan atenent 123 famílies del municipi.

L´Ajuntament de l´Arboç expressa el seu condol per la mort de Mossèn Ricard Cabré, fill adoptiu de la Vila de l´Arboç i una persona molt estimada.

25 Abril 2020

Va ser el capellà de la Parròquia de Sant Julià de l’Arboç entre els anys 2001 i 2011.

S´ajornen o suspenen totes les Fires i Trobades previstes a l´Arboç les properes setmanes

24 Abril 2020

En funció de com evolucioni la situació, Ajuntament i entitats estudiaran possibles dates alternatives a partir del setembre.

L´Ajuntament informa: Ramadà en confinament

24 Abril 2020

L’Ajuntament de l’Arboç informa:

A causa de la situació excepcional a la que ens trobem, obliga a renunciar a la dimensió comunitària de les celebracions religioses, per la qual cosa, no s´ha de fer cap activitat col·lectiva als centres de culte ni tampoc cap celebració pública, entre d´altres restriccions. Coincidint amb l’inici del Ramadà, des de la Direcció General d´Afers Religiosos de la Generalitat han elaborat un document amb preguntes i respostes sobre la celebració d’aquestes activitats de culte.

Les instruccions que s´han de portar a terme són principalment: la distancia social, el confinament en domicili i la celebració del culte a la intimitat.

Cal recordar que, tenint en compte que continuem en situació d´estat d´alarma, continuen vigents totes les restriccions decretades.

Actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona

21 Abril 2020

Actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona mitjançant la convocatòria per a la concessió de subvencions per actuacions de de protecció de la salut pública any 2019.