Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Arboç i Banyeres del Penedès celebraran conjuntament la 4ª Sant Silvestre Solidària – Cap infant sense joguines! el 31 de desembre de 2021 a les 17 hores

22 Novembre 2021

22 de novembre de 2021. El divendres 31 de desembre tindrà lloc la 4ª Sant Silvestre Solidària- cap infant sense joguines! Serà una cursa competitiva i també una caminada solidària de 5 km. En aquesta edició, la sortida serà des de la Plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i l´arribada serà al Poliesportiu Municipal de l’Arboç situat a la Plaça Catalunya.

Oberta la inscripció de parades per la Fira de Santa Llúcia 2021 de l´Arboç

19 Novembre 2021

La gestió de les parades és directa per part de l’Ajuntament.

L´Arboç posa en marxa el Mirador de la Badalota, un dels 12 punts d´interès paisatgístic del Baix Penedès

16 Novembre 2021

Ofereix una extensa panoràmica de la depressió prelitoral catalana, la Muntanya de Montserrat, La Mola, i fins i tot el Montseny.

L´Arboç celebrarà la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia el cap de setmana de l´11 i 12 de desembre

12 Novembre 2021

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre com les dates de celebració de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, en una edició de represa després de la pandèmia, i on es celebrarà molt especialment l’efemèride del 80è aniversari de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

El Vendrell, Calafell, Cubelles i l´Arboç mantenen el carnaval 2022 en les circumstàncies previstes

10 Novembre 2021

Tal i com van acordar els municipis del Penedès Marítim fa unes setmanes, el Carnaval 2022 tindrà lloc en les circumstàncies previstes.

El procés de vacunació i l’estat epidemiològic faciliten la celebració d’una festivitat de gran impacte per al sector turístic i de la restauració dels municipis participants.

És aquesta situació, junt amb la voluntat d’anar recuperant les nostres festes i tradicions, el que segueix impulsant als municipis signants a complir amb allò acordat fa unes setmanes i confirmar la celebració del Carnaval 2022.

Treballs de millora i condicionament a la Rambla del Ball de Diables

9 Novembre 2021

Els operaris han estat gairebé tres setmanes treballant en diferents zones de la Rambla per millorar aquest espai.

L´Arboç celebrarà el Carnaval 2022 el diumenge 27 de febrer amb la tradicional rua

2 Novembre 2021

Ha estat una decisió conjunta amb els municipis del Penedès Marítim i a més, s’unifiquen els criteris per un millor funcionament de la festivitat.

L´Arboç celebrarà la Fira de l´Ocupació Juvenil del Baix Penedès el proper 4 de novembre

28 Octubre 2021

Destinada a persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil.