Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Ajuntament de l´Arboç compta amb dues màquines d´ozó per a fer desinfeccions d´espais, neteges de material i de vehicles de la Policia Local

2 Juny 2020

Dimarts 2 de juny de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç informa que actualment compta amb dues màquines d’ozó, una d’elles cedida per una empresa privada per fer neteges i desinfeccions d’equipaments municipals. Una s’utilitza a la Residència d’Avis Sant Antoni produint desinfectant aquós per a la roba quan es neteja, i l’altre s’utilitza en diferents dependències municipals i per a la desinfecció de vehicles de la Policia Local.

L’Ajuntament de l’Arboç habilita una enquesta ciutadana per conèixer l’impacte de la crisi sanitària al municipi

26 Maig 2020

Té caràcter digital i estarà oberta de l’1 al 30 de juny.

A més, també vol ser un canal més perquè els veïns facin arribar propostes, idees i problemàtiques lligades a la situació d’emergència sanitària.

Mor Jaume Ventura Guardià, jutge de Pau de l´Arboç, a l´edat de 82 anys

23 Maig 2020

L’Arboç, 23 de maig de 2020. Ahir divendres 22 de maig va traspassar Jaume Ventura Guardià, jutge de Pau de l’Arboç des de l’any 2010. Nascut el 27 de novembre de 1937, tenia 82 anys i patia una malaltia des de feia temps. Durant més de 10 anys ha estat exercint de forma molt diligent com a Jutge de Pau de la nostra Vila, responsabilitat que el va fer una persona molt coneguda entre els arbocencs i arbocenques.

L’Ajuntament de l’Arboç vol recordar i agrair la tasca de Jaume Ventura com a jutge de Pau i expressa el seu condol a la família.

Adif adjudica les obres de millora de la plataforma ferroviària a les estacions de la Granada i l´Arboç

23 Maig 2020

Les obres es duran a terme en els propers 5 mesos i tenen un pressupost total de 2.903.148 €.

El proper dilluns 25 de maig reobrirà la Biblioteca Municipal de l´Arboç

22 Maig 2020

En una primera fase només es podrà fer el retorn dels llibres en préstec i per agafar-ne de nous, amb cita prèvia i sense accedir a les instal.lacions.

L´Ajuntament de l´Arboç inicia una campanya per promoure el comerç local

19 Maig 2020

S’han editat cartells informatius on s’exposen idees i motius pels quals val la pena comprar a la Vila

Manifest dels Ens locals davant la crisi del coronavirus

7 Maig 2020

Manifest dels Ens locals davant la crisi del Coronavirus

L´Ajuntament de l´Arboç lliurarà gratuïtament un set preventiu contra la Covid-19 a cada família consistent en dos jocs de mascaretes i un paquet de tovalloletes antibacterianes

18 Maig 2020

S’estableixen dos punts de recollida coincidents amb els districtes electorals. Podeu consultar els punts de recollida i els dies en els documents adjunts al final de la notícia.

Preguntes freqüents sobre els tràmits d´ajudes econòmiques a famílies i empreses de l´Arboç.

16 Maig 2020

L´Ajuntament de l´Arboç ha preparat un FAQ´S de preguntes i respostes freqüents sobre els tràmits d´ajudes econòmiques a famílies i empreses de l´Arboç.