Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Desarticulada una banda criminal que produïa marihuana a gran escala a l’Arboç i en altres localitats de Tarragona

4 Febrer 2021

La Policia Local ha col.laborat amb el dispositiu de la Guàrdia Civil per dur a terme l’operació a la nostra vila.

Alumnes de l´Institut de l´Arboç practiquen el Plogging, una disciplina que combina el coneixement de l’entorn natural i la neteja del medi

2 Febrer 2021

Aquesta activitat es realitza amb la col.laboració del Club Esportiu l’Arboç i l’Ajuntament.

L’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Sant Antoni Abat informen que avui el Departament de Salut s’ha fet càrrec de la direcció i coordinació de la Residència

29 Gener 2021

La Fundació Vilaniu ha assumit des d’avui provisionalment la direcció i coordinació del centre i el dotarà del reforç necessari per fer front a aquest brot

L’Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner el proper mes de febrer, i en preveu fer una altra al mes de març

27 Gener 2021

A causa de la suspensió de les formacions amb motiu de la crisi sanitària, tindran prioritat les persones apuntades que no van poder realitzar la formació el 2020.

Tall d´aigua sectoritzat dijous 28 de gener

26 Gener 2021

La companyia subministradora d´aigua potable a l´Arboç AGBAR ha programat un tall del servei de subministrament el proper dijous 28 de gener entre les 8h i les 15h per a la realització dels treballs de reparació d´una fuita.

Afectarà els Carrers: Avgda Mossèn Cinto Verdaguer del 14 al 44, C/ Francesc Macià, C/ Prat de la Riba, C/ Rafel de Casanova del 17 al 69 i C/ del Nord del 8 al 18. Preguem disculpeu les molèsties ocasionades.

DES DE L´1 DE GENER, SOREA ÉS AGBAR

22 Gener 2021

Des del passat dia 1 de gener, la companyia de subministrament d´aigua potable a l´Arboç, SOREA ha canviat de nom i actualment és AGBAR (Aigües de Barcelona).

Aquest canvi de nom es deu a motius empresarials, dins de les dues empreses del mateix grup. Aquest fet no suposa cap canvi en el funcionament que hi havia fins ara, però les factures que els abonats rebin a casa, així com la identificació empresarial de la companyia aniran a nom d´AGBAR.

L’Arboç instal.la càmeres de trànsit al pas de vianants de la Carretera Nacional amb l’Avinguda dels Herois

21 Gener 2021

Les càmeres estaran degudament senyalitzades per dissuadir els conductors i augmentar la seguretat dels vianants. De moment encara no està en funcionament.

L’Ajuntament de l’Arboç compra 2 jocs de cistelles i habilita la pista exterior del Poliesportiu per facilitar l’entrenament del Club Bàsquet l’Arboç

20 Gener 2021

La normativa per lluitar contra la Covid-19 prohibeix l’entrenament a les entitats esportives no professionals en espais interiors.

L’Arboç celebrarà la tradicional benedicció i venda de coques de Sant Antoni

19 Gener 2021

Es recomana fer reserva de la coca a la Casa de Cultura fins divendres 28 de gener a les 13h. Cal fer el pagament en el moment de la reserva.