Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Es presenta el programa d´actes de la VIII Fira Modernista del Penedès

25 Abril 2019

Enguany l’emblemàtica Giralda de l’Arboç donarà a conèixer un dels seus secrets més ben guardats de la mà de l’Elenc Artístic Arbocenc.

Els balls i la música llatina de l’època seranels eixos centrals de la present edició que comptarà amb altres novetats. Podeu consultar totes les activitats i horaris descarregant el programa aquí.

Els dies 13 i 15 de maig de 2019 es podrà tramitar el DNI a l´Arboç

23 Abril 2019

El dilluns 13 i el dimecres 15 de maig de 2019 es podrà tramitar o renovar el DNI a la Biblioteca Municipal de l’Arboç.

Ballada de sardanes el dilluns de Pasqua a l´Arboç

20 Abril 2019

El proper dilluns de Pasqua, el dia 22 d’abril a les 12 del migdia, l’Ajuntament de l’Arboç organitza una audició de sardanes a la plaça de la Vila a càrrec de la prestigiosa Cobla Cossetània.

En cas de pluja o mal temps tots els actes es realitzaran al Local Arbosense.

Els arbocencs i arbocenques presenten més de 160 propostes en els Pressupostos Participatius 2019

17 Abril 2019

L’Ajuntament agraeix la implicació i el compromís demostrats pels veïns i veïnes en l’inici d’aquest projecte, que enguany celebra la seva tercera edició. Ara el procés encara la seva fase decisiva amb la convocatòria del Fòrum Ciutadà de Priorització i la votació final de les propostes.

Actuació realitzada amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

12 Abril 2019

La Diputació de Tarragona mitjançant la convocatòria per la concessió de subvencions destinades a inversions i a gestió i funcionament dels equipaments municipals d´interès ciutadà inclosos edificis i indrets singulars o patrimonials i de valor cultural, ha atorgat a l´ajuntament de l´Arboç, una subvenció per adquisició de béns mobles, per import de 4.485,50€.

Setmana de la Gent Gran a l´Arboç

10 Abril 2019

L’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats, organitza del dilluns 29 d’abril al divendres 3 de maig de 2019 la “Setmana de la Gent Gran”. Aquesta iniciativa consisteix en l’oferta de tota una graella d’activitats gratuïtes per la tercera edat.

La Fira Modernista del Penedès presenta la Llegenda d´amor de La Giralda

8 Abril 2019

El proper dissabte 13 d’abril a les 7 de la tarda es farà l’acte de presentació a l’Auditori Municipal de l’Arboç

Actes de Setmana Santa 2019 a l´Arboç

4 Abril 2019

La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes que comença el proper dimarts 9 d’abril amb la Celebració Comunitària de la Reconciliació i continuarà el proper divendres 12 d’abril a les 8 del vespre amb la celebració de la Festivitat dels Dolors.

280 alumnes de 3er i 4rt d´ESO van visualitzar el documental 26 d´abril, Play Again i van poder conversar amb el protagonista

3 Abril 2019

Es va fer com una activitat programada de l’Institut per conscienciar als joves sobre l’esport i la violència.