Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Tot a punt per arrencar aquesta tarda la VIII Mostra de l´Enramada amb la novetat de la 1a Mostra de Col.leccionisme Playmobil i Lego

22 Octubre 2021

Durant 3 dies l’Arboç esdevindrà el centre enogastronòmic del Penedès amb moltes activitats dedicades a la coca enramada.

Comunicat control fitosanitari 25 d’octubre a l’Arboç.

18 Octubre 2021

L’Arboç, 18 d’octubre de 2021. Es comunica a tots els veïns i veïnes que el proper 25 d’octubre de les 7:00h fins a les 15:00h es realitzarà el control fitosanitari de la processionària als pins i del morrut a les palmeres de la vila, pel control d’insectes. El tractament es realitzarà amb canó d’aigua.

Concurs de Diorames infantils de Playmobil i Lego

15 Octubre 2021

Durant els tres dies que dura la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego, 22, 23 i 24 d’octubre coincidint amb la VIII Mostra de l’Enramada que es celebrarà al mateix espai, tots els nens que ho desitgin a part de visitar la Mostra, també podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego.

L´Arboç presenta un ampli programa per la VIII Mostra de l´Enramada que compartirà protagonisme amb la 1a Mostra de Col.leccionisme Playmobil Lego

14 Octubre 2021

S’amplia a 3 dies després de l’èxit de la darrera edició de 2019, amb la voluntat de tornar a la normalitat.

L´Arboç farà un Concurs de Fotografia d´Instagram de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego

14 Octubre 2021

Per participar cal penjar 3 fotografies a Instagram, de les quals 2 han de ser fetes en aparadors de comerços arbocencs amb els hashtags: #playmobillarboç #legolarboç #lenramada

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un nou servei d´atenció a les arbocenques i als arbocencs majors de 75 anys anomenat "Bon dia"

7 Octubre 2021

Es realitzarà amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària CAP de l’Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès, i Càritas Parroquial de l’Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona.

Una caminada per la vinya penedesenca amb visita al Celler Entrevinyes, un dels actes destacats de la VIII Enramada

5 Octubre 2021

Cal inscripció prèvia (preu: 5€, preu soci Club Esportiu: 4€). Aforament màxim: 25 persones.

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa nous tallers gratuïts per persones de l´Arboç majors de 65

5 Octubre 2021

-Es realitzarà a l’Escola Camp Joliu un curs d’entrenament de la memòria i un curs d’eines i utilitats del telèfon mòbil. Hi haurà servei de transport.

-Inscripcions a la Casa de Cultura.