Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Ajuntament de l´Arboç fa el seguiment dels pocs casos confirmats de Coronavirus a la vila

4 Abril 2020

L´Ajuntament remarca la necessitat de quedar-se a casa per evitar la propagació de la pandèmia.

L’Ajuntament de l’Arboç informa: tots els pagaments d’impostos a través de Base estan ajornats

3 Abril 2020

Des de BASE, (Gestió de Tributs de la Diputació de Tarragona) que recapta els impostos a la nostra vila s’han enviat cartes a la població referent al primer pagament de la taxa d’escombraries per un import de 45€ a la gent que no té domiciliat el rebut.

Recordem que tal i com ja es va informar, tots els pagaments d’impostos a través de Base estan ajornats.

Tothom que hagi rebut aquesta carta de pagament del primer pagament de l’impost de la brossa informem que també està ajornat i no cal que ho paguin ara mateix.

La carta es va generar el passat 28 de febrer de 2020 abans de que entres en vigor l’estat d’alarma i l’ajornament dels impostos.

Suspesos tots els actes de Setmana Santa a l´Arboç a causa del Covid19

3 Abril 2020

L’Ajuntament informa que la Comunitat Parroquial de l’Església de Sant Julià de l’Arboç, encarregada de les celebracions de Setmana Santa ha informat que se suspenen tots els actes a causa de la pandèmia del covid19. S’ha confirmat així que queden suspeses definitivament totes les celebracions i processons previstes durant aquest període.

Les celebracions i pregàries del Diumenge de Rams, Dijous Sant, Divendres Sant i Pasqua es faran a porta tancada.

COMUNICAT DELS AJUNTAMENTS DE L’ÀREA BÀSICA DEL BAIX PENEDÈS INTERIOR

2 Abril 2020

Els ajuntaments dels municipis de l´Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys que, des de l´inici de l´entrada de l´estat d´alarma estan col·laborant de forma conjunta amb el CAP de l´Arboç i la Xarxa Sanitària Santa Tecla, configurant l’Àrea Bàsica Sanitària del Baix Penedès interior, destinaran 22.000 euros per la compra de tensiòmetres i saturadors d’oxigen, per tal de poder controlar en els nostres municipis a aquelles persones amb risc de patir el coronavirus o, que han estat donats d´alta des de l´Hospital del Vendrell i s’han de confinar a les seves llars.

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un concurs infantil de dibuix i narrativa per infants a través de les xarxes socials

2 Abril 2020

Tindrà una periodicitat setmanal mentre duri el confinament dels infants.

L´Arboç s´adhereix a la campanya engegada per l´Hospital Comarcal per fer bates amb bosses de plàstic per a la brossa

2 Abril 2020

L’ajuntament de l’Arboç s’adhereix a la campanya que ha iniciat l’Hospital Comarcal del Vendrell davant de la falta de bates d’un sol ús. El repte consisteix en la fabricació casolana de bates amb bosses de plàstic per a la brossa grans (80x105cm), de les que hi han a qualsevol supermercat.

La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha desinfectat les instal·lacions de la Residència Hospital Sant Antoni Abat de l´Arboç

1 Abril 2020

A primera hora de la tarda, 5 membres de la Unitat Militar d’Emergències (UME) han procedit a fer la desinfecció i higienització de tots els espais de la Residència d’avis i Hospital Sant Antoni Abat de l’Arboç.

L´Ajuntament de l´Arboç posa a disposició de la Regió Sanitària Baix Penedès interior el Poliesportiu Municipal i l´edifici de Can Freixas

31 Març 2020

L’Arboç, 31 de març de 2020. L’Alcalde de l’Arboç Joan Sans s’ha posat en contacte amb el director de la Xarxa Sanitària Santa Tecla, de la qual depèn l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès Interior i el CAP de l’Arboç per oferir el Poliesportiu Municipal i l’edifici de Can Freixas per al que sigui necessari.

Protecció Civil ha realitzat més de seixanta actuacions per portar aliments o medicaments a persones grans o dependents de l´Arboç en dues setmanes

31 Març 2020

A més, també s’han fet visites a domicilis de persones grans que no tenen telèfon o no responien.