Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Comunicat de l’Ajuntament de l’Arboç sobre l´actual situació sanitària

31 Octubre 2020

Des de l´Ajuntament de l’Arboç i conjuntament amb la resta de municipis que engloben la nostra regió sanitària, fem una crida a la ciutadania per complir les mesures i restriccions establertes per la lluita contra la Covid-19.

L´Arboç organitza dos tallers virtuals per a joves sobre apps mòbils i certificat digital

29 Octubre 2020

Les inscripcions es poden fer per email a: pij@arbocenc.cat des d’avui 29 d’octubre fins al 5 de novembre. Les places són limitades.

L’Arboç imparteix la formació per a tècnics/es de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès

28 Octubre 2020

En el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022, el Programa de joves innovadors i experimentals 2019 desenvolupa una de les seves línies estratègiques creant el projecte Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès, millorant d’aquesta manera la coordinació de tots els agents que intervenen en matèria d’ocupació al territori.

Subvenció de la Diputació de Tarragona

28 Octubre 2020

La Diputació de Tarragona mitjançant la convocatòria per a la concessió de subvencions del Programa extraordinàri d’ajuts per al funcionament de les llars d’infants públiques de titularitat municipal pel curs 2018-2019, del Servei d’Assistència Municipal, ha concedit a l’Ajuntament de l’Arboç:

L’Ajuntament de l’Arboç expressa el seu condol per la mort de l´arbocenca Amèlia Guardià, la dona de més edat del Penedès amb 108 anys

26 Octubre 2020

Rebrà sepultura a l’Església de Sant Julià de l’Arboç demà dimarts a les 16:00h. EPD.

L´atenció presencial a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament de l´Arboç es farà exclusivament amb cita prèvia

26 Octubre 2020

A causa de l´evolució negativa de la pandèmia i per evitar que es puguin produir concentracions ni desplaçaments innecessaris, a partir d´avui, l´atenció presencial a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament de l´Arboç es farà exclusivament amb cita prèvia que podeu demanar al telèfon: 977 67 00 83.

Més d’una seixantena de comerços participen en l’enquesta sobre la creació d’una plataforma digital de promoció del comerç local a l’Arboç

23 Octubre 2020

L’Ajuntament agraeix la implicació de comerços, botigues i establiments per respondre l’enquesta i està estudiant les diferents propostes que hi han sobre la taula per ajudar al comerç local en aquests moments complicats.

L´Ajuntament de l´Arboç habilita una nau per a fer vacunacions i proves mèdiques

22 Octubre 2020

S’ha firmat un conveni amb els supermercats SPAR per a la cessió gratuïta d’una nau per aquesta fi.

La Policia Local de l´Arboç sanciona a 12 persones per no dur mascareta ni respectar el màxim de 6 persones permès per reunir-se

20 Octubre 2020

També s’ha sancionat un treballador d’un comerç per negar-se a dur la mascareta.