Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Durant el confinament s´han realitzat 176 actuacions per portar menjar o medicaments a persones grans o dependents i s´han felicitat a domicili 59 aniversaris a l´Arboç

12 Maig 2020

La Policia Local i Protecció Civil de l’Arboç deixen de realitzar aquests serveis un cop iniciada la Fase 1 de desconfinament.

L´Arboç ha iniciat avui la Fase 1 de desconfinament, què implica això?

11 Maig 2020

Recordem que la Policia Local continuarà fent controls per vetllar pel compliment de la normativa vigent.

L´Ajuntament de l´Arboç facilitarà l´ampliació gratuïta de les terrasses per tal de garantir el distanciament social i dinamitzar el sector

8 Maig 2020

Els propietaris d’establiments interessats hauran de presentar una sol.licitud a través de la seu electrònica.

A més, des del consistori també s’està estudiant una bonificació parcial de l’impost de terrasses.

L´Arboç passarà a la Fase 1 de desconfinament a partir de dilluns 11 de maig

8 Maig 2020

Amb el pas a la fase 1 la Policia Local i Protecció Civil de l’Arboç deixaran de felicitar els aniversaris i el servei per portar aliments i medicaments a domicili se suspendrà.

L´Ajuntament de l´Arboç destinarà 50.000€ per subvencionar autònoms, comerços i pimes afectades econòmicament pel Covid19

7 Maig 2020

Podran ser beneficiàries d´aquestes subvencions les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a 15 treballadors, amb domicili del centre de treball al municipi de L´Arboç.

El període per demanar-ho s’iniciarà a partir del proper dilluns 11 de maig fins el 22 de maig i es podrà fer a través de la Seu Electrònica i presencialment amb cita prèvia.

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà fins a un màxim de 240€ a les famílies arbocenques que més hagin patit els efectes del Covid19.

6 Maig 2020

El període per demanar-ho s’iniciarà a partir del proper dilluns 11 de maig fins el 22 de maig i es podrà fer a través de la Seu Electrònica i presencialment amb cita prèvia.

Un total de 27 estudiants universitaris arbocencs es beneficien de l´ajuda municipal pel transport

5 Maig 2020

L’Ajuntament es planteja ampliar els ajuts al transport a altres estudis post-obligatoris.

L´Ajuntament de l´Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses del municipi

4 Maig 2020

Es destinaran a lluitar en diferents àmbits contra la crisi provocada pel covid19 a la vila

Preguntes sobre la reobertura al públic de comerç minorista (botigues) i de serveis, inclosa restauració i hostaleria

4 Maig 2020

A partir del 4 de maig inclòs, s’ha autoritzat la reobertura al públic dels locals i establiments de comerç minorista (botigues) i de serveis professionals (reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etcètera), inclosa la restauració i l’hostaleria, amb determinades condicions de seguretat.