Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Alumnes de l’Aula de Projectes de l’Institut de l’Arboç senyalitzen amb rètols informatius la ruta 1 i ruta 4 de la Pedra Seca de l’Arboç

30 Abril 2021

A més, alumnes de tercer d’ESO de l’Institut de l’Arboç, dins el marc del projecte Servei comunitari, han realitzat sortides per recollir residus a l’entorn de l’Arboç.

Completada l´ampliació de l’espai workout del Parc de Santa Llúcia

29 Abril 2021

S’han instal.lat 4 nous elements que s’han integrat amb els 6 ja existents.

Se suspèn la Fira de la cervesa artesanal catalana de l’Arboç en el seu format habitual per seguretat sanitària

27 Abril 2021

El Ball de Diables realitzarà una degustació virtual amb cervesa elaborada expressament per a l’ocasió.

Alumnes de l’escola Sant Julià realitzen un joc virtual de geolocalització basat en les entitats folklòriques de la cercavila de la Festa Major de l’Arboç

23 Abril 2021

L’Arboç, 23 d’abril de 2021. Alumnes i professors de l´Escola Sant Julià amb la col.laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, han desenvolupat un joc de geolocalització virtual mitjançant una aplicació de mòbil basat en les entitats folklòriques de la cercavila de la Festa Major de l’Arboç.

Els arbocencs i arbocenques presenten més de 120 propostes en els Pressupostos Participatius 2021

20 Abril 2021

L’Ajuntament agraeix la implicació i l’interès demostrats pels veïns i veïnes. Ara el procés encara la seva fase decisiva amb la convocatòria del Fòrum Ciutadà de Priorització i la votació final de les propostes.

Finalitza la campanya de subvenció per a l’adquisició d’equips informàtics a l’Arboç amb 74 famílies beneficiàries

19 Abril 2021

L´Ajuntament hi ha destinat gairebé 11.000€ subvencionant fins el 50% del cost amb un màxim de 150€ per unitat familiar

Noves actuacions de millora i condicionament a la Rambla Ball de Bastons

16 Abril 2021

L’Arboç, 16 d’abril de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç segueix realitzant millores en diferents espais de la vila. Aquesta setmana, s’ha realitzat una actuació a la zona de la Rambla del Ball de Bastons per acondicionar i millorar l’accessibilitat i netejar l’espai d’herbes i cables que hi havien. S’han rebaixat els nivells de l’esplanada per facilitar l’accés netejant-lo i treient cables elèctrics i s’ha posat terra nova al damunt.

L’Ajuntament de l’Arboç treballa per captar fons europeus NEXT Generation

14 Abril 2021

L’Ajuntament de L’Arboç ha presentat al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana per a la continuació de la recuperació del nucli antic per un valor de 5 milions d’Euros.

La Biblioteca Municipal de l’Arboç adquireix novetats editorials de cara a Sant Jordi

9 Abril 2021

La instal.lació disposa de totes les mesures higièniques per evitar contagis recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.