Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Finalitza la campanya de subvenció per a l’adquisició d’equips informàtics a l’Arboç amb 74 famílies beneficiàries

19 Abril 2021

L´Ajuntament hi ha destinat gairebé 11.000€ subvencionant fins el 50% del cost amb un màxim de 150€ per unitat familiar

Noves actuacions de millora i condicionament a la Rambla Ball de Bastons

16 Abril 2021

L’Arboç, 16 d’abril de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç segueix realitzant millores en diferents espais de la vila. Aquesta setmana, s’ha realitzat una actuació a la zona de la Rambla del Ball de Bastons per acondicionar i millorar l’accessibilitat i netejar l’espai d’herbes i cables que hi havien. S’han rebaixat els nivells de l’esplanada per facilitar l’accés netejant-lo i treient cables elèctrics i s’ha posat terra nova al damunt.

L’Ajuntament de l’Arboç treballa per captar fons europeus NEXT Generation

14 Abril 2021

L’Ajuntament de L’Arboç ha presentat al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana per a la continuació de la recuperació del nucli antic per un valor de 5 milions d’Euros.

La Biblioteca Municipal de l’Arboç adquireix novetats editorials de cara a Sant Jordi

9 Abril 2021

La instal.lació disposa de totes les mesures higièniques per evitar contagis recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El dissabte 24 d’abril es farà matí de portes obertes a l’Escola Bressol “Minyons”

7 Abril 2021

Es podrà visitar l’escola en grups de màxim 10 persones. Cal inscripció prèvia trucant al 621 299 744.

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

7 Abril 2021

La Diputació de Tarragona mitjançant la convocatòria per a la concessió de subvencions del Programa extraordinàri d’ajuts per al funcionament de les llars d’infants públiques de titularitat municipal pel curs 2019-2020, del Servei d’Assistència Municipal, ha concedit a l’Ajuntament de l’Arboç:

L´Ajuntament de l´Arboç adquireix noves porteries de futbol traslladables per poder optimitzar els entrenaments dels equips

7 Abril 2021

Aquesta millora és una demanda dels equips de futbol arbocencs i se suma a la instal.lació de xarxes laterals per evitar la pèrdua de pilotes.

1621 famílies arbocenques es beneficien de les compres amb Arbocetes

5 Abril 2021

La campanya comercial “Comprar a l’Arboç, el millor regal!” promoguda per l’Ajuntament, ha injectat gairebé 90.000€ entre 50 comerços arbocencs.

L´Ajuntament de l´Arboç renovarà totalment el parc infantil del Carrer Masdovelles

31 Març 2021

L’Arboç 31 de març de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç realitzarà una intervenció per tal de renovar totalment el parc infantil del Carrer Masdovelles que inclourà la substitució de tots els elements actuals per d’altres de nous més segurs per als infants.