Ajuntament de l'Arboç

Noticias

La 808 edició de la Fira de Santa Llúcia comptarà amb una seixantena de parades de tot tipus i una vintena més especialitzades amb el món de la punta al coixí

11 Diciembre 2019

L’edició d’enguany reforça les activitats complementàries enfocades al Nadal i les Famílies, amb diferents activitats per la mainada com una xocolatada, la visita del Pare Noel, el Tió, i l’Arbre dels Desitjos. Pels més grans hi haurà concerts de jazz i rock, teatre i un tast de caldo i coca enramada.

Oberta una nova convocatòria per sol.licitar la subvenció del transport als estudiants universitaris arbocencs

10 Diciembre 2019

Hi ha temps fins el dia 20 de desembre. Cal presentar complimentant el model que podreu trobar a les oficines municipals d’atenció al ciutadà.

La festa arbocenca de Cap d´Any serà realitat un any més

9 Diciembre 2019

Les entrades anticipades es poden adquirir a l’estand del club durant la Fira de Santa Llúcia a un preu especial de 12 euros, i a la Casa de Cultura i al Camp de futbol fins el dia 30 de desembre a 15€.

Els arbocencs escullen l´adequació, modernització i climatització del local Arbosense com la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2019

9 Diciembre 2019

Un total de 307 veïns i veïnes han exercit el seu dret a vot per decidir com invertir 50.000€ del capítol d´inversions del Pressupost Municipal.

Programa de la Fira de Santa Llúcia 2019

7 Diciembre 2019

Ja tenim el programa amb tots els actes de la 808 edició de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç, la Fira de la punta al coixí de Catalunya. Enguany arriba carregada d´actes per a tota la família. El proper cap de setmana del 14 i 15 de desembre, no hi falteu!

L´Arboç desplega el Grup Motor de Salut per tal de vetllar per la salut comunitària de la població

4 Diciembre 2019

El passat dimarts 29 de novembre es van reunir personal del CAP, amb l’Ajuntament per tal de crear una mesa de treball

L´Arboç participa en la creació de la Ruta de la Transhumància Cunit-Sta Coloma de Queralt

2 Diciembre 2019

El passat dimarts 26 de novembre es van reunir a l’Arboç els regidors de turisme dels diferents municipis del Penedès per on passa la ruta.

90 alumnes de l´Institut participen en una activitat cultural per conscienciar i educar sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit

29 Noviembre 2019

A l’acte també hi va participar el regidor de joventut de l’Ajuntament de l’Arboç Miguel Ángel del Río conjuntament amb altres regidors de la comarca i el Conseller comarcal de Joventut Marc Palau.

Us presentem el cartell de 808 edició que tindrà lloc el proper cap de setmana del 14 i 15 de desembre

29 Noviembre 2019

Ja tenim la Fira de Santa Llúcia a tocar! Us presentem el cartell de 808 edició que tindrà lloc el proper cap de setmana del 14 i 15 de desembre a la nostra Vila. Una Fira nadalenca i familiar que serà especial amb la celebració dels 25 anys de l´obertura del Museu de Puntes i de la Trobada de puntaires. I a més, aquesta edició també comptarà amb una nit de rock!