Ajuntament de l'Arboç

Noticias

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà l´adquisició d´equips informàtics per a estudiants del municipi de 5è de primària fins a grau universitari

24 Noviembre 2020

Amb motiu de la situació creada per la Covid-19 amb l’augment de classes online, l’Ajuntament vol ajudar a garantir el dret fonamental a l’Educació.

Es subvencionarà el 50% del cost fins a un màxim de 150€ per unitat familiar.

L´Ajuntament de l´Arboç commemorarà el Dia Mundial contra la violència de Gènere en format virtual

23 Noviembre 2020

Es penjarà un vídeo a les xarxes on 5 arbocencs llegiran diferents fragments de novel.les on es reflecteix el maltractament vers la dona.

Comunicat de l´Ajuntament sobre la incidència en el subministrament d´aigua de boca

20 Noviembre 2020

L´Ajuntament s´ha posat amb contacte amb l´empresa SOREA, responsable del subministrament de l´aigua potable, per la incidència que va tenir lloc ahir a la vila amb un tall d´aigua de diverses hores seguit de la falta de pressió en molts sectors de la població durant moltes hores.

Des de SOREA s´ha informat que durant l’operació de manteniment prevista i anunciada, va entrar aire a la xarxa de distribució, fet que va provocar una disminució de la pressió i que alguns veïns i veïnes no tinguessin aigua als domicilis. Aquesta darrera incidència no es va comunicar des de l´empresa. Els tècnics de l´empresa van estar purgant la xarxa per recuperar els nivells de pressió adequats, però el servei no es va normalitzar fins a les 3 de la matinada d´aquesta passada nit.

A petició de l’Ajuntament de l’Arboç, l’empresa es compromet a fer un estudi a partir del proper dilluns per tal d’avaluar les possibles afectacions de tot tipus d’operacions que realitzin a la vila, i es presentaran una sèrie de millores per tal de minimitzar les afectacions que hi puguin haver en un futur.

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa una enquesta entre els joves per crear el nou Pla local de Joventut 21-23

20 Noviembre 2020

L’enquesta és oberta a tots els joves del municipi entre els 12 i els 26 anys i es pot respondre telemàticament a través del web www.arbocencopina.cat a partir del dimarts vinent 24/11 i fins el dia 14/12.

Subvenció de la Diputació de Tarragona

20 Noviembre 2020

La Diputació de Tarragona mitjançant la convocatòria per a la concessió de subvencions a Ajuntaments i altres ens local de la demarcació de Tarragona, d’acord amb la convocatòria per a activitats culturals, esportives i educatives i per l’impacte i les despeses ja realitzades derivades dels efectes de la COVID-19, Any 2020, del Servei d’Assistència Municipal, ha concedit a l’Ajuntament de l’Arboç:

L´Ajuntament de l´Arboç i l’AMPA impulsen un hort urbà a l´Escola Sant Julià

18 Noviembre 2020

Va ser una idea sorgida de l’equip directiu de l’Escola i té la intenció d’apropar l’agricultura sostenible als alumnes del centre.

Avís de tall d´aigua per manteniment

18 Noviembre 2020

Sorea informa que aquesta nit de dimecres 18/11 de les 22:00h a les 7:00h de dijous 19/11 es procedirà al tall del subministrament d´aigua per a realitzar millores a la xarxa de distribució. La zona afectada serà tot el municipi. Disculpeu les molèsties.

L´Ajuntament de l´Arboç incorpora les 5 rutes de Pedra Seca del Municipi a la web turística larbocturistic.cat

17 Noviembre 2020

S’ofereix informació molt detallada de cadascuna d’elles, amb una explicació del recorregut, un mapa geolocalitzat, i enllaços a la web especialitzada en pedra seca wikipedra.

L´Ajuntament de l´Arboç cobrarà un recàrrec del 50% de l´IBI a propietaris que tinguin 3 o més habitatges buits a l´Arboç

16 Noviembre 2020

No s´aplicarà el recàrrec si inclouen la propietat a una borsa de mediació de lloguer social on hi participi l´Ajuntament. Si es lloga a través de la borsa, podran obtenir un descompte de fins el 50% de l´IBI, equivalent al temps que romangui llogat.