Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´ajuntament de l´Arboç potencia l´escola infantil de puntaires
Notícia

L´ajuntament de l´Arboç potencia l´escola infantil de puntaires

l'Arboç 
L´ajuntament de l´Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí han posat en marxa un programa per potenciar la secció infantil de l´Escola de Puntaires de l´Arboç.

Tal com ha explicat l´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, “el futur del fet artesà de la punta al coixí, el nostre llegat cultural més important, passa per la incorporació de les noves generacions a la pràctica i perfeccionament d´aquest art. És molt important per a l´ajuntament de l´Arboç que els nens i nenes de l´Arboç i del Penedès aprenguin a fer i a estimar la punta al coixí” .

Per propiciar la incorporació de nous alumnes, la principal novetat per aquest nou curs que ara comença és la gratuïtat total del primer any d´escola. Tanmateix l´escola de puntaires disposa de coixins en règim de préstec i als nous alumnes se´ls proporcionen tots els materials necessaris per iniciar-se en el mon de la punta al coixí. D´aquesta manera durant el primer any d´escola no es genera cap tipus de despesa per als pares dels nous i noves puntaires.

Les inscripcions són obertes a tots els nens i nenes de l´Arboç i del Penedès, i l´horari de l´escola infantil de puntaires és cada dissabte de 10 a 13 h. Per a més informació i inscripcions només cal adreçar-se a la botiga del Museu de Puntes de l´Arboç, al carrer Major 37 baixos, o bé trucar al 977 16 77 25.