Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç recupera les antigues places de l´entorn de l´esglèsia
Notícia

L´Arboç recupera les antigues places de l´entorn de l´esglèsia

l'Arboç 
Les obres de renovació de l´entorn de l´església de Sant Julià continuen a bon ritme i ja es van veient els resultats. Ara, amb l´enderroc de dues edificacions d ela plaça de la Badalota, els antics Don Pelayo i el Pou del Glass, l´Arboç ha recuperat la visual del campanar de l´església i es va assolint l´objectiu del projecte de recuperar les antigues places de l´entorn de l´església segons la seva configuració en construir-se el temple al segle XVII.

Les obres de renovació de l´entorn de l´església de Sant Julià continuen a bon ritme i ja es van veient els resultats. Ara, amb l´enderroc de dues edificacions d ela plaça de la Badalota, els antics Don Pelayo i el Pou del Glass, l´Arboç ha recuperat la visual del campanar de l´església i es va assolint l´objectiu del projecte de recuperar les antigues places de l´entorn de l´església segons la seva configuració en construir-se el temple al segle XVII. A més, durant aquests dies, d´acord amb l´autorització de la Generalitat, es realitzaran les prospeccions i intervencions arqueològiques i paleontològiques pertinents d´acord amb el Projecte de la Intervenció Arqueològica preventiva a l´entorn de l´església de Sant Julià.

D´aquesta manera es van complint els objectius d´aquests treballs que, tal com recorda l´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, són “impulsar la dinamització turística amb conservació i recuperació del patrimoni històric-artístic el desenvolupament local del municipi i posicionar l´Arboç com a destinació turística cultural de qualitat”. A més, l´alcalde recorda que de forma paral·lela s´estan portant a terme els treballs de restauració de la teulada de l´església de Sant Julià i la Capella dels Dolors.