Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Comprar a l’Arboç durant el proper mes de juny, tindrà premi!
Notícia

Comprar a l’Arboç durant el proper mes de juny, tindrà premi!

l'Arboç 
-L´Arboç participarà novament a la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA que enguany es passarà a dir COMPRA AL BARRI I DESCOBREIX CATALUNYA.

-L’Ajuntament vol seguir ajudant el comerç local i promocionar el turisme de proximitat un cop superades les diferents fases de desescalada per la Covid-19.

L’Arboç 10 de maig de 2021. L’Arboç organitzarà un any més la campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA, organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, i que enguany torna a les seves dates habituals del mes de juny. A més, aquesta edició canvia de nom i passa a anomenar-se “Compra al barri i descobreix Catalunya”. Cal recordar que participar en aquesta campanya no té cap cost per als comerços.

Durant el proper mes de juny, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall de l’Arboç obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional. Concretament es podran guanyar 1056 experiències per conèixer altres poblacions de Catalunya com visites culturals, nits d’hotel, estades gastronòmiques, etc., aportats per cadascun dels municipis participants.

En aquesta campanya, que serà l’onzena edició, hi prendran part 32 poblacions. La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions. Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el projecte del Pla de Barris al nucli antic, té com objectiu potenciar el comerç de proximitat i alhora donar a conèixer el nucli antic dels diferents municipis participants, amb la qual cosa es combinen comerç, turisme i cultura.