Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • L┤Ajuntament de l┤Arboš instal.larÓ un punt de recÓrrega de vehicles elŔctrics al pÓrquing del Poliesportiu Municipal
NotÝcia

L┤Ajuntament de l┤Arboš instal.larÓ un punt de recÓrrega de vehicles elŔctrics al pÓrquing del Poliesportiu Municipal

l'Arboç 
TindrÓ capacitat per a carregar dos vehicles simultÓniament en unes 4 hores amb accÚs lliure.

LĺArboš, 11 de gener de 2022.

LĺAjuntament de lĺArboš instal.larÓ un nou punt de recÓrrega per a vehicles elŔctrics al pÓrquing del Poliesportiu Municipal. Aquesta instal.laciˇ estÓ previst que es dugui a terme durant les properes setmanes. Quan entri en funcionament, el nou punt de recÓrrega estarÓ operatiu durant les 24 hores del dia i tindrÓ capacitat per a carregar dos vehicles simultÓniament amb unes 4 hores.

AdriÓ Molina, regidor de Mobilitat de lĺAjuntament de lĺArboš explica que la instal.laciˇ dĺaquest nou punt de cÓrrega semirÓpida per a vehicles elŔctrics Ús un pas mÚs en la transiciˇ cap a una mobilitat cada vegada mÚs sostenible que tÚ lĺobjectiu de reduir les emissions i promoure lĺ˙s de vehicles sense combustibles f˛ssils a la vila. Amb el mateix objectiu, en el ple municipal del mes dĺoctubre passat es va aprovar la bonificaciˇ del 75% de l'impost de circulaciˇ per als vehicles amb etiqueta 0.

Aquesta actuaciˇ ha estat impulsada des de la Regidoria de mobilitat i noves tecnologies, sĺha dut a terme a travÚs de lĺAssociaciˇ Catalana de Municipis i estÓ cofinanšada pel Pla Moves III amb un cost total de 17.951,37Ç.