Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç torna a vibrar amb la Fira Modernista del Penedès
Notícia

L´Arboç torna a vibrar amb la Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
Milers de visitants omplen el carrers de l’Arboç en una edició de la represa de rècord.

L’Arboç, 3 de maig de 2022 . L’Ajuntament de l’Arboç com a ens organitzador de la IX Fira Modernista del Penedès fa una valoració molt positiva de la darrera edició d’aquest esdeveniment temàtic que ha situat l’Arboç com a capital cultural del Penedès aquest darrer cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig.

L’esdeveniment ha superat totes les expectatives, essent les visites a Cal Gallart de dissabte al matí i les 3 visites realitzades a La Giralda amb més de dos milers de visitants, els actes més concorreguts de la fira. També ha estat un gran èxit, com ja és habitual a la Fira, la marató de teatre d’època al carrer on les més de 10 companyies participants han presentat els seus espectacles tematitzats en el modernisme davant del nombrós públic present.

La fotografia de grup amb les persones vestides d’època, tot i ser novetat, ha estat un tot un èxit de convocatòria, animant cada vegada a més arbocencs i visitants a participar a la Fira Modernista vestint-se i ambientant-se en el modernisme.

En paraules del propi regidor de Turisme, Sr. Alfons Ribas: ”La Fira ha estat un èxit en tots els sentits, generant un gran impacte econòmic, prestigiant la imatge turística de la vila i exercint la capitalitat cultural del Penedès. Tot això en un cap de setmana per emmarcar, on ha acompanyat el temps i on molts arbocencs s’han animat a participar-hi, fet que com a regidor i en nom de l’ajuntament volem destacar”.

De fet, la Fira Modernista del Penedès ja escalfa motors per encarar l’edició del 2023, que serà la desena, i fer-la especial i inoblidable. La Fira Modernista del Penedès ha estat una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Imatge 1: Fotografia de grup de les persones vestides d’època (Font: Laura Andreia Craita)