Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Comunicat informatiu de l´Ajuntament de l´Arboç referent a la manifestació dels treballadors de Saint Gobain l´Arboç prevista per aquest diumenge a les 19h
Notícia

Comunicat informatiu de l´Ajuntament de l´Arboç referent a la manifestació dels treballadors de Saint Gobain l´Arboç prevista per aquest diumenge a les 19h

l'Arboç 
-A partir de les 19h del diumenge 3 de juliol el comité d’Empresa de Saint Gobain ha convocat una manifestació per protestar contra la decisió de la direcció de realitzar un ERO a la planta .

-Tots els grups municipals de l’Ajuntament donen suport a la convocatòria i hi assistiran.

L’Arboç, 1 de juliol de 2022. L’Ajuntament de l’Arboç dona suport a la manifestació convocada pel Comité d’Empresa de Saint Gobain en contra de l’ERO presentat per la direcció de l’empresa i que pot deixar a 93 famílies sense feina. Des de l’Ajuntament es lamenta aquesta decisió de l’empresa que agreuja una situació ja de per si molt complicada al Baix Penedès. Representants de tots els grups municipals hi assistiran per donar suport.

La manifestació sortirà a les 19 hores d’aquest diumenge 3 de juliol de la mateixa planta i anirà pel carrer de la Cristalería fins a la rotonda del carrer Hortaleza amb la N-340. Continuarà per la carretera nacional travessant la vila fins a la rotonda de la Puntaire i tornarà de nou cap a la rotonda del Carrer Hortaleza i Cristaleria on es farà la lectura d’un manifest de suport als treballadors afectats.

Vetllaran pel compliment de totes les mesures de seguretat durant la manifestació, la Policia Local, Mossos d'Esquadra i membres de Protecció Civil. L'Ajuntament fa una crida a la participació de tota la població de l’Arboç i també de la comarca. Es preveu que l'afectació de les diferents vies duri unes 2 hores, entre les 19h i les 21h.